CÓC DE XOCOLATA




Aquest cóc el vaig provar per primera vegada quan el company Miquel Àngel Tortosa el va portar a l'escola de Corbera d'Ebre (Terra Alta). Celebrava el seu aniversari i ens va convidar a aquest deliciós cóc de xocolata. 
Des d'aquell dia no he parat de fer-lo!!! És molt fàcil d'elaborar. 
Us animo a que el feu.....quedareu com unes reines o com uns reis!!!!

INGREDIENTS:
  • 1 iogurt de xocolata o trufa
  • 3 ous
  • 2 gots de farina
  • 1 got de xocolata en pols
  • 2 gots de sucre
  • 1 got d'oli de gira-sol
  • 1/2 tableta de xocolata o perles de xocolata
  • 1 sobre de llevat ROYAL

ELABORACIÓ:
  1. Poseu tots els ingredients en un bol i bateu-ho amb la batedora.
  2. Quan ho tingueu ben batut, ho aboqueu en un motlle folrat amb paper de forn.
  3. Un cop al motlle, feu a trossets la 1/2 tableta de xocolata i repartiu-los per damunt.         
  4. Precalenteu el forn a 180º i en uns 45 minuts el tindreu fet.                                  
  5. Deixeu-lo refredar sobre una reixeta. 
  6. Empolvoreu-lo amb sucre glass. 
Ja veureu de quin cóc gaudireu! Tota una delícia! 


Comentaris

  1. Què dius que ens convides a berenar?! Boníssim!!
    M'encanta que en diguis cóc! ;)
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  2. Aquest cap de setmana el faré, perquè el vaig tastar i és boníííssssimmmm. Prenc nota dels ingredients.
    Gràcies.

    ResponElimina
  3. Hola Olga!
    El meu marit Miquel va difondre la recepta que ens va passar ma mare de esta coca tan bona.I com que va treballar a molts llocs a Catalunya,ja la coneixen a tot arreu.
    Molts petons.

    ResponElimina
  4. Ens l'enduem ben contents pel 15!
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!