SANGRIA DE CAVA I VI BLANC



Aquesta sangria la vaig preparar la nit del sopar de veïns del nostre carrer. 
Feia molta calor i va "entrar" molt bé!!!!

La recepta és de la revista núm. 46 de Thermomix, la corresponent al mes d'Agost 2012.

INGREDIENTS:
  • 1 plàtan pelat i tallat en 3 trossos
  • 1 poma pelada i  tallada a quarts
  • 1 taronja pelada i tallada a quarts
  • 2 préssecs pelats i tallats a quarts
  • 200g de sucre
  • Suc de 1/2 llimona
  • 750g de vi blanc
  • 1 benjamí de cava brut
  • 200g de glaçons
ELABORACIÓ:
  1. Poseu dins el got totes les fruites. Trossejar durant 3 segons, vel. 4.
  2. Afegiu el sucre i el suc de llimona. Programar 5 min, gir a l'esquerra, velocitat cullera per a macerar la fruita i dissoldre el sucre. 
  3. Incorporar el cava, el vi blanc i els glaçons. Remoure 10 segons, gir a l'esquerra, vel. 1.
  4. Servir-la en una gerra o un bol.

Comentaris

  1. Es muy buena de esta manera !!!
    Un abrazo
    Sara

    ResponElimina
  2. Ohh m'agrada molt la sangria de cava! I aquesta segur que no es queda enrere amb aquesta combinació, apuntada queda! Petons

    ResponElimina
  3. Hola Olga! Sóc la Cinta i sóc del Perelló! No et coneixia, així que em quedo per aquí! t'he descobert als comentaris de la Dolça de "No tot són postres..." i m'ha fet gràcia! petons!

    ResponElimina
  4. l'haurem de tastar!! amb la calor que continua fent...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!