PALMERETES AMB PATÉ D'OLIVA

Aquesta recepta la vaig veure a la revista Thermomix del mes d'agost, però jo la vaig fer "manualment" i la vaig adaptar als ingredients que tenia en aquell moment. També vaig fer algun canvi, ja que anteriorment havia fet les palmeretes seguint la recepta de la Isasaweis(us deixo enllaç a la recepta; explica molt bé tot el procediment!).
http://www.isasaweis.com/cocina-y-dietetica/recetas/dulces/video/palmeritas

Aquests no m'han quedat molt bé, ja que no les vaig fer amb la massa de pasta fullada rectangular. 

INGREDIENTS(25-30 palmeretes):


  • Paté d'oliva (1 pot)
  • 1 llauna petita d'anxoves
  • 1 cullerada d'orenga seca
  • 1 làmina de pasta de full rectangular (la vaig fer amb una làmina rodona i no van quedar tan bé com altres vegades que les he fet amb la làmina rectangular).
ELABORACIÓ:

  1. Encendre el forn a 200º
  2. Folrar la safata del forn amb la làmina de paper vegetal de la pasta de full. 
  3. Triturar o fer trossets petitets els filets de les anxoves. Jo ho faig amb un utensili del Tupperware que funciona molt bé per a "picar". 
  4. Barrejar les anxoves picades amb el paté d'oliva.
  5. Repartir la barreja per tota la làmina de pasta de full.
  6. Doblegar les dues parts de la làmina cap al centre. 
  7. Tornar a doblegar les dues vores cap al centre.
  8. Fer talls nets i ràpids  d'un dit de grossor.
  9. Ho enfornem uns 20 minuts a 200º. 




























Comentaris

  1. Normalment quan pensem amb palmeretes ens venen al cap ls dolces! s'haurà de provar de fer-les salades!!
    ptns!!

    ResponElimina
  2. Sembla una recepta fàcil i resultona! L'apunto! Petons

    ResponElimina
  3. De segur que estan bonissimes amb aquest farciment! Ho tindrem que provar! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si us agrada lo saladet i us agraden les olives negres.....xalareu de valent!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  4. Són uns aperitius molt versàtils, les palmeretes salades. Nosaltres n'acostumem a tenir d'un parell de gustos (Olivada, formatge, romesco...) al congelador per si hi ha visites sorpresa!
    petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona idea lo de tenir-ne sempre al congelador!!!!
      Gràcies!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  5. Quina idea més original s'hauran de provar.

    ResponElimina
  6. Doncs jo les veig perfectes!!!! salades no n´he preparat mai, i les veig genials!!!! Si vols comprar una bona pasta de full rectangular, entra en un Lidl, i ja veuras, et resultarà perfecte, ademés molt econòmic... petons,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai, Joaquina.......doncs no em van quedar com jo volia..
      Jo penso igual que tu, la massa del Lidl és la millor de totes les que he provat.
      Petons,
      Olga

      Elimina
  7. Mmmmm! Doncs, vés per on a mi m´agraden més les palmeretes salades que les dolces...je, je, je.. Jo les tinc al blog però de formatge i pernil en dolç, i van volar. Prenc nota de les teves perquè les olives són la meva perdició i de l´olivada ja no et dic...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Voltaré pel teu blog i les faré amb formatge i pernil dolç!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  8. fantastica receta y las palmeretes son geniales
    peto

    ResponElimina
  9. Que bones han de ser aixi tan saladetes, mmmm, ja me les imagino!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  10. uaauuu noia no et coneixia i m'has sorpres molt agradablement! quines receptes més bones que tens, has guanyat una nova seguidora sens dubte! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies per les teves paraules, Roser!! ..i per fer-te seguidora del blog!!!
      Les meves receptes són normaletes, d'anar per casa.....però disfruto molt fent-les i compartint-les.
      Petons!
      Olga

      Elimina
  11. Mmmm què bones .....
    Jo vaig tastar les d'olivada en un "piscolabis" a Riudecanyes.
    Vaig pensar de fer-les, encara no ho fet, però les puc provar de fer amb els dos ingredients.
    M'ho apunto,

    Un beso.
    Miriam

    ResponElimina
  12. Miriam, hazlas con la masa de hojaldre de Lidl. Para mi gusto es la mejor.
    Un beso,
    Olga

    ResponElimina
  13. Estaran molt bones Olga.....pero al teu ex-company no li agrden les olives negres aixi que.....ja les provare en una altra ocasio.molts besets

    ResponElimina
  14. Ondia Olga... si que teniess amagada aqueata recepta!!! Ideal pels meus aperitius del Nadal!!!
    Amb el teu permís... "me la llevo"
    salut!!!
    Lourdes.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!