Top blocs de receptes

dijous, 20 de desembre de 2012

COL·LECCIÓ DE TORRONS

Enguany he gaudit moltíssim amb els torrons i la meva Thermomix!!! 

Us deixo un petit resum dels que he fet i dels blogs de cuina d'on els he tret. Encara he de fer algun més......

Bon Nadal!!!!


Torró de nata-nous de la Juani de Ana Sevilla

Torró xocolata amb galetes Oreo de la Juani de Ana Sevilla

Torró d'ametlla i coco de la Juani de Ana Sevilla

Torró de 3 xocolates de Mis Thermorecetas

Torró de xocolata i avellanes de Mis Thermorecetas

Torró de xocolata blanca amb Lacasitos de La Juani de Ana Sevilla
Torró de xocolata i arròs inflat, tipus Suchard de la Cocina de Sebeair



dimarts, 18 de desembre de 2012

PALMERETES i ROTLLETS SALATS DE PASTA DE FULL

Aquestes palmeretes són facilíssimes de fer!!! 

Les podem utilitzar per fer un aperitiu o per un sopar de "picoteo". Les podem fer amb els ingredients que més ens agradin: paté d'olives, paté d'anxova, paté de salmó, pernil i formatge, sobrassada.......

Aquestes estan fetes amb sobrassada i paté de salmó. Les de sobrassada tenen forma de palmera i les de salmó estan enrotllades. 

INGREDIENTS: 1 làmina de pasta de full + sobrassada // 1 làmina de pasta de full + paté de salmó. 

ELABORACIÓ: 


  1. Estenem la làmina de pasta de full. El paper el col·loquem a la safata de forn.
  2. Escampem el paté o sobrassada.Sigueu generosos/es!!!!
  3. Doblegar-la en forma de palmera o enrotllar-la. Palmera: Rotllet: 
  4. Tallar en trossos d'1 cm de gruix 
  5. Introduir al forn a 220º. Controlar fins que està daurat. (uns 10-12 minuts). 




                                    

dijous, 13 de desembre de 2012

TORRÓ DE PASTISSETS




                                                              

Aquest mes de desembre ha estat el mes de la dèria pel torró. 
He xalat moltíssim preparant-los i, més, pensant que els degustarem tota la família, per Nadal.

Després d'haver-ne fets uns quants amb receptes de tres blogs de cuina diferents (La Juani, de Ana Sevilla, Mis Thermorecetas y la Cocina de Sebeair), em va venir la inspiració.

Us explico: el meu marit és de Benifallet. A Benifallet, el dolç per excel·lència és el pastisset. A casa sempre en tenim al congelador (es descongelen en un moment). Obro el congelador, veig un tupper amb 4 pastissets i......"i si preparo un torró de xocolata amb pastisset? Si he preparat un amb galetes Oreo......ho puc provar amb pastisset.". Fet!!! 
El dilluns després de sopar, quan ja tenia la cuina recollida, m'hi vaig posar.

La xocolata del torró la vaig fer seguint una recepta de la Juani, de Ana Sevilla (la mateixa base de xocolata que el torró de galetes Oreo). Vaig tallar els pastissets en trossets i els vaig barrejar amb la xocolata (igual que la resta de tipus de torró de xocolata, seguint el mateix procediment).

De moment, ha passat la prova de foc del meu marit, Joan Salvador. Em va dir..... "genial!!!!". Ara fa falta la prova de foc dels meus sogres, la Juanita i l'Agustí, els veritables experts en pastissets.


PASTISSET 


PASTISSETS TALLATS A TROSSETS


Xocolata preparada amb la Thermomix (avellanes, xocolata amb llet, xocolata de postres, sagí, oli de gira-sol)

Barrejant els trossos de pastissets amb la xocolata

Emmotllat



A punt de menjar!!!



dimecres, 12 de desembre de 2012

ESPINACS AMB SOBRASSADA, PANSES I PINYONS



Els espinacs són una de les nostres verdures preferides. De fet, a casa ens agraden totes les verdures i en tenim moltes de preferides. 

Aquestes estan sofregides amb sobrassada. MMMMMmmmm........delicioses!!!

Són tan fàcils de fer que no cal ni que us ho expliqui!!! Seguiu el pas a pas amb les fotos i......gaudiu de uns bons espinacs!!!















diumenge, 9 de desembre de 2012

"EMPANADILLES" D'APROFITAMENT (Taula per a 7000 milions)







Aquestes "empanadilles" són una bona manera d'aprofitar la carn de fer el caldo per a sopa. 
Ho hem d'aprofitar tot!!!! 

Són molt fàcils de fer i utilitzem pocs ingredients.

INGREDIENTS: 

  • La carn del caldo
  • 1 paquet d' empanadilles
  • 1 pot de tomaca fregida amb ceba (la meva és casolana, de la que faig a l'estiu)
  • 1 ou 


ELABORACIÓ:
  1. Piquem la carn a la picadora.
  2. Preparem la safata del forn. Hi posem una làmina de paper de forn.
  3. Barregem la carn picada amb la tomaca fregida i ceba. 
  4. Farcim les empanadilles. Fem la vora amb l'ajuda d'una forquilla. 
  5. Conforme anem fent les empanadilles les anem col·locant a la safata. 
  6. Batem un ou i pintem les empanadilles. 
  7. Les enfornem durant uns 12-15 minuts a 200º.




 ...i ja podem gaudir plenament d'unes empanadilles! 
Amb la plena satisfacció de que no hem llençat res a la brossa, de que ho hem aprofitat tot! Sempre hauria d'haver estat així; últimament s'ha perdut una mica el nord.