ARBRE DE NADAL DE PASTA DE FULL I XOCOLATA



Ho reconec, sóc molt tossuda. Quan se'm posa una "ceba" al cap.....he de fer-ho. És el que em va passar amb aquest arbre de Nadal de pasta de full. 
El vaig veure publicat a la pàgina de facebook de VELOCIDAD CUCHARA un dimarts; al dia següent vaig veure tot el procés al bloc http://www.velocidadcuchara.com/2013/12/arbol-de-navidad-de-nocilla/id=21317 i el dijous a la nit la vaig preparar-lo per l'esmorzar de Nadal de l'escola. En un principi el volia fer durant les vacances però no em vaig poder esperar. 
El resultat és fantàstic. És un arbre molt bonic i deliciós!!! 
Sembla difícil de fer però no ho és! Només cal que seguiu el pas a pas fotogràfic (tot i que les fotos d'aquesta entrada no són gaire bones...ho sento...) i ja veureu.... us agafaran ganes de fer-lo!! Encara ens queden dies de Nadal i si teniu petits a casa, els fareu ben contents. Un berenar ben nadalenc! 

Aprofito des d'aquest espai virtual per desitjar-vos un bon final d'any i una bona entrada de 2014. Que en el nou any que s'apropa es facin realitat els nostres somnis i  assolim els nostres reptes! 

INGREDIENTS: 

  • Dues làmines de pasta de full
  • Nocilla, Nutella o qualsevol altra xocolata. 
  • 1 ou (per pintar) 
  • Decoració al vostre gust (boletes de colors, sucre daurat, .....) 
Marquem l'espai que ens ocuparà l'arbre amb la xocolata (aproximadament)

Col·loquem la segona làmina de pasta de full i marquem amb un ganivet la forma de l'arbre. La massa sobrant la reservem per fer la decoració i reforçar el tronc. 

Tallem les branques
Anem girant les branques en forma de tirabuixó. Podem fer una estrella, fer boletes, decorar la soca de l'arbre....
Ho pintem amb ou batut i ho decorem (opcional). Jo he posat sucre daurat. 
Uns 15 minuts de forn a 200º i ho tindrem enllestit!
Ho deixem refredar damunt una reixeta
El presentem ben bonic!



Comentaris

  1. Molt bonic, segur que està bonisim !!

    ResponElimina
  2. Que maco aquest arbre de Nadal!! Es poden fer tantes coses amb pasta de full i imaginació!
    Que tinguis una bona entrada d'any 2014!!
    Molts petons

    ResponElimina
  3. Oh què bonic aquest arbre, Olga! Les boletes del damunt del tronc les hi has afegit després amb els retalls? Bona entrada d'any, petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Chus, les boletes estan fetes amb els retalls!!!
      Feliç 2014!!!!Petons,
      Olga

      Elimina
  4. I tant que queda preciós!!! Noia...ets una artista de la pasta de full!!! M'apunto la idea! Bona Entrada d'Any Olga!!! Petons!

    ResponElimina
  5. Bravo!!! jo aniria abans a per ell que cap els torrons.

    ResponElimina
  6. Ohhhhhhhhhhh!!
    És que entra pels ulls....
    Ho provaré!
    (jo també aniria abans a per ell que per a els torrons....jejjeje)

    Miriam

    ResponElimina
  7. Que bonic!!! Queda apuntadíssim. Bon any nou, Olga!

    ResponElimina
  8. Mira nena.... ja m'ha anat bé ser fora aquests dies fent vaga culinària perquè ets una temptació enorme!!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. JJjjjejejeje.....encara no t'arribo ni a la sola de la sabata!!!!!
      Petons i...que vagin molt bé els REis!!!!
      Olga

      Elimina
    2. Aniran mooooolt bé...però em sembla que seguiré fent vaga i no faré tortell. O potser si ?!?!

      Elimina
    3. Ja m'ensenyaràs que et porten els Srs Reis!!!T'has portat molt bé,oi????

      Elimina
    4. Ja m'ensenyaràs que et porten els Srs Reis!!!T'has portat molt bé,oi????

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!