PANNA COTTA DE TORRÓ



Segur que per algun racó del rebost o per algun armari de la cuina teniu, encara, alguna rajola de torró. 
Les postres que us presento són de la revista Thermomix de Nadal, la del mes de desembre 2013. Quan vaig obrir la revista, és la primera que vaig marcar. Van ser les nostres postres del Dia de Nadal a casa dels sogres i els d'una nit  de sopar amb amics. Van tenir molt èxit!!! Es quedaran a casa nostra per properes celebracions nadalenques. 

INGREDIENTS (6 racions):
  • 3 fulles de gelatina
  • 120g de torró de Xixona
  • 400g de nata
  • 50-60g de sucre
  • Cacau en pols per empolvorar 
PREPARACIÓ:
  1. Poseu les fulles de gelatina a hidratar, en un bol amb aigua freda
  2. Poseu el torró dins el got de la Thermomix i tritureu 5segons/vel7
  3. Afegir la nata i el sucre. Programeu 6min/90º/vel4
  4. Incorporar per la boca de la tapa les fulles de gelatina (prèviament escorregudes) i programeu 15s/vel3. 
  5. Repartiu la barreja als 6 motlles de flam i deixeu refredar. 
  6. Introduïu la panna cotta a la nevera, durant 2-3 hores mínim. 
  7. Desemmotlleu i empolvoreu amb el cacau en pols.
Si el tenir una rajola de torró ens ha de suposar fer unes postres tan bones.......perquè no tenir-ne sempre una al rebost? 
Bones postres! Bona setmana!


Comentaris

  1. Com m'agraden aquestes receptes d'aprofitament. Te molt bona presència aquesta Panna Cotta. Que bones que són !!!
    Com m'agradaria a mi menjar-me'n una, Mmmm

    Una abraçada Olga.

    ResponElimina
  2. Nena! quines postres més bones!! Així que són fàcils? Queden genials, eh? Em sembla que només he tastat la pannacota un cop a la vida. Intentaré el teu! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo només havia tasta la panna cotta que fa la meva germana!!! I ara...aquesta!!!
      Petons, Marina!!
      Olga

      Elimina
  3. Una molt bona manera de menjar torró i si ho has repetit es que està boníssim!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí!!!! Quan les vaig fer la primera vegada per Nadal va dir......les repeteixo!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  4. Quan veig aquesta recepta tan deliciosa...em vénen ganes de fer fora a algun membre de la família i així poder encabir a casa la thermomix! Petons1

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mònica, no fa falta fer fora a ningú!!! Tothom és compatible amb la Thermomix!!! jejejejeje...
      Petons,
      Olga

      Elimina
  5. Ideal per aprofitar les restes de torró! jo vaig fer un flam i va triomfar, segur que igual que aquesta panna cotta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també faig el flam de torró de Xixona i el flam de torró de "yema". Tots dos tenen molt èxit!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  6. quina bona idea per aprofitar el torró que ens sobra!! jo en tinc del dur, i nose que fer-ne! jeje petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb el dur és més difícil, oi??....Haurem de buscar alguna recepta....
      Petons,
      Olga

      Elimina
  7. Se m´havia escapat que es podia fer la pannacotta amb torró! molt bona idea, sí senyora!

    ResponElimina
  8. Me l'apunto! GRÀCIES!!! =)MªAssumpció

    ResponElimina
    Respostes
    1. Assumpció, ja em diràs si us ha agradat!!! Espero que sí......
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  9. Tens raó, estem acostumats a menjar torrons només per Nadal, però unes postres com aquestes són una delícia en qualsevol moment de l'any. I amb la caducitat llarga que tenen els torrons, val la pena tenir-ne sempre. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fins i tot penso que els disfrutem més que per Nadal!!! A Nadal estem tips... de tot, de menjar, de dolços, de torrons.....
      Petons,
      Olga

      Elimina
  10. A mi el torró de xixona, no m'agrada massa, massa dolç! I la Panna Cotta és un postre que demano poc... ho haurem d'intentar no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Prova-ho, Marta....no queda excessivament dolça. Pots no posar-li els 50-60grs de sucre.....
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  11. Som pocs torroneros a casa i si añguna vegada ens en sobra en faig cocs o magdalenes, però aquesta panna Cotta caldrà trenir-la en compte!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquesta panna cotta té un gust molt suau a torró....no és gens exagerat. Segur que us agradarà....
      Petons, Dolça!!
      Olga

      Elimina
  12. M'encanta la textura del panna cotta, aquesta recepta té que estar genial! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí que és bona Roser, sí que ho és!!! Et trobes els trossets de torró....mmmmm...què bons!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  13. Una molt bona manera d'aprofitar els turrons que sempre queden. Es podria fer amb torró de gema?
    (envíam la resposta, si vols, per correu)
    Molts besets.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!