TROBADA BLOGUERA #GanxetesTourConcaEdition


Ara fa més d'una setmana que ens vam trobar un grup de bloguers a la Conca de Barberà. La culpable? La Glòria del bloc NO TOT SÓN POSTRES A LA CUINA! És una organitzadora espectacular doncs....ha organitzat dues trobades en un any! Aquesta segona va decidir que havíem de visitar una comarca veïna del Baix Camp, la Conca de Barberà. 
La trobada va tenir tres franjes:

1- ESPLUGA DE FRANCOLÍ. CARQUINYOLIS FERRER
Vam poder gaudir d'una classe magistral de carquinyolis i torrons a càrrec del seu pastisser i propietari, el David Ferrer. Amb tot el que ens va explicar i mostrar ens va transmetre la seva passió per la feina ben feta i pel seu ofici. I, com no, un tastet dels seus espectaculars productes!
   

  
2- PIRA. CELLER CARLES ANDREU
La visita a aquest celler familiar de Pira em va permetre gaudir del paisatge de la Conca de Barberà, tant diferent al de la meva comarca (Ribera d'Ebre). Vam tornar a ser molt afortunats al ser atesos per una persona amant de la seva terra, de la seva feina i del seu producte. El  Bernat ens va parlar de la producció vinícola de la Conca de Barberà, de la història del seu celler familiar i dels vins i caves que ells produeixen. Vaig aprendre una miqueta més sobre els vins i caves....que jo en aquest tema tinc molt que aprendre! 
  
  

3- MONTBLANC. RESTAURANT MOLÍ DE MALLOL. 
La parada final va ser a aquest restaurant de la capital de la Conca. La gran taulada era espectacular! Igual que els plats que vam poder tastar! 
  

  
   
 

Aprofito aquest espai per felicitar a la Glòria per haver organitzat aquesta genial trobada i per haver-me donat l'oportunitat de retrobar-me amb companys i companyes bloguers coneguts i poder conèixer d'altres! 
 També he de fer un agraïment pels obsequis que vam rebre per part de Forn Sistaré (Reus), OleumFlumen , Casabella Natura (regalet de la companya Anna de M'agrada Cuinar) i la Glòria de La Glòria de les galetes. 

Per mi el millor d'aquestes trobades és això...compartir temps i espai amb persones que ens estimem la cuina i la nostra terra.

Comentaris

  1. I tant Olga, la teva padrina és una organitzadora nata! Però tu tampoc et quedes curta!!😂😂un petonàs d'una ganxeta d'adopció

    ResponElimina
  2. Gràcies per la crònica i encara més per les floretes, però la veritat és que dona gust organitzar trobades per a una colla com la del dissabte 28!!!
    ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  3. Mira que "parlaré" amb la Glòria perquè a la propera idea que tingui m'avisi amb temps i agafaré l'avió!!!! És que em feu MOLTA enveja punyeteres!!!!! :))

    ResponElimina
  4. Quin gran dia, oi?? ja tinc ganes que algú s'animi amb la propera i sobretot que em vagi bé de calendari! per cert, les fotos del dinar t'han quedat genials... a mi em van sortir totes molt foscotes... un petó!

    ResponElimina
  5. Un gran dia, sí. Com dius el millor és compartir un dia tan bonic amb els companys i companyes bloguers. Ptns!!!

    ResponElimina
  6. Doncs crec q tens tota la raó quan dius q tenim molta sort d trobar gent q estima la seva terra i ens ho explica tot tan bé (inclosa tu quan et va tocar). I això s'encomana eh! Besets.

    ResponElimina
  7. Doncs crec q tens tota la raó quan dius q tenim molta sort d trobar gent q estima la seva terra i ens ho explica tot tan bé (inclosa tu quan et va tocar). I això s'encomana eh! Besets.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!