TRUITES D'ESPINACS AMB BEIXAMEL A L'AROMA DE BOLETS @DelBlocalPlat

Aquest mes torno a emprendre el repte mensual DEL BLOC AL PLAT (organitzat pel bloc Destapant Cassoles) amb CAPROFITI, el bloc de la Gemma, un bloc que fa molt temps que segueixo. Ho he tingut una mica difícil per definir-me per una recepta en concret....la Gemma té moltes que m'agraden! 
He triat una recepta de les que més m'ha cridat l'atenció, unes truites d'espinacs. No són unes truites normals i corrents; són especials, semblants a unes creps i, a més a més, gratinades. De festa major! 
He fet alguns canvis: no he posat panses i he posat daus de pernil (al gust dels més joves de casa!). A la beixamel li he posat pols de bolets, així li dono un toc especial. 
Vinga, us explico! 

INGREDIENTS:
  • Espinacs bullits
  • Ous (1 ou per persona)
  • Daus de pernil (segons el vostre gust) 
  • Pinyons
  • Salsa beixamel 
  • Sal i oli d'OVE 
  • Formatge ratllat
  • Pols de bolets 
PREPARACIÓ:
  1. Posem a escalfar una paella amb un raig ben generós d'oli d'oliva. Daurem els daus de pernil i els pinyons. Tot seguit, sofregim els espinacs. Reservem.  
  2. Preparem una truita a la francesa per persona. Les truites les hem de fer en forma de crep, no com una truita normal. Les reservem.                     
  3. Agafem una truita i posem un grapat generós d'espinacs. La dobleguem de manera que ens quedi com una mitja lluna. La dipositem a la safata de forn que tinguem preparada.                             
  4. Preparem una salsa beixamel. Jo, per fer-la una mica especial, li he afegit pols de bolets.  
  5. Repartim la salsa beixamel per damunt de les truites, empolvorem amb formatge ratllat al gust (jo sempre marco dos zones, la que porta formatge i la que no, ja que a tots els de casa no agrada) i les gratinem.  
No trobeu que és molt fàcil? No trobeu que han de ser delicioses? No trobeu que són unes truites molt, molt però que molt especial?  A nosaltres ens ha semblat que sí! Repetirem! I continuarem visitant el bloc de la Gemma! 



 


Comentaris

  1. aquestes truites sorpresa sempre són un èxit. Recepta bona, gustosa i senzilla, de les que a mi m'agraden!, merci per participar!

    ResponElimina
  2. Molt bona cosa aquestes truites Olga! El punt comú les fa boníssimes i el punt diferent les fa ben especials! M'encanten! I la pols de bolets segur que les acaba d'arrodonir.
    Petons guapa!

    ResponElimina
  3. Une truites que ha d'estar molt bones!!Les haurem de fer! petons

    ResponElimina
  4. Una recepta molt ben triada Olga!, amb aquests ingredients has aconseguit unes truites farcides boníssimes. Petons,

    ResponElimina
  5. Estoy ronriendo porque este traductor me engaña mucho. Mira que me dice que estas siguiendo un bloque!!

    "Este mes vuelvo a emprender el reto mensual DEL BLOQUE EL PLATO (organizado por el bloque Destapando Cazuelas) con CAPROFITI , el bloque de Gemma, un bloque que hace mucho tiempo que sigo. Lo he tenido un poco difícil para definirme por una receta en concreto .... Gemma tiene muchas que me gustan! "
    Risas aparte se ven muy ricas esas tortillas. Tomo nota, un besico guapa.

    ResponElimina
  6. Hola Olga.
    Moltes gràcies per participar. Es una d'aquelles receptes que et porta records de quan la meva mare ens les feia de petits...i em fa il·lusió que t'hagin agradat!
    Petons

    ResponElimina
  7. Molt bona elecció Olga! i el teu toc personal amb la pols de bolets ha de quedar-hi genial, un petonàs!

    ResponElimina
  8. Espinacs, pernil, pinyons, beixamel...què més es pot demanar!

    ResponElimina
  9. Ostres Olga, has fet una versió de les truites de la Gemma estupenda, la veritat és que em sembla un plat d'allò més senzill, original i boníssim!!
    Ho penso fer a casa jo també, m'ha encantat la idea :)
    Petons maca, i bona setmana.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!