MELMELADES AMB MADUIXA

 
Aquesta primavera he gaudit fent melmelada de maduixes. No és que hagi fet molta quantitat, més aviat poqueta, però estic molt contenta amb el resultat. 
A la meva filla Cristina li agrada molt la melmelada de maduixa, és la seva preferida. M'ha fet de tastadora "oficial" i m'ha dit que és la millor que he fet mai. Amb aquestes paraules ja en tinc prou! Ja sóc feliç!
Us explico quines dues receptes he preparat: una és de maduixes soles i l'altra maduixes i taronja. Totes dues porten maçana, m'agrada molt la textura que deixa. 
No són cap cosa de l'altre món, no he descobert cap fòrmula màgica.....només vull compartir amb vosaltres la recepta que tant m'agrada. 
 
INGREDIENTS RECEPTA 1: 1kg de maduixes, 500g de sucre, 1 maçana pelada trossejada. 
  
INGREDIENTS RECEPTA 2: 500g de maduixes, 500g de taronja, 500g de sucre, 1 maçana pelada i trossejada. 
 
La cocció la fem com cadascú de nosaltres tenim costum. Jo la tinc uns 45-50 minuts i la vaig espumant de tant en tant. Tinc per costum triturar la fruita una mica abans de que acabi de coure i continuar els últims minuts amb la fruita triturada.              
Una vegada finalitzada la cocció podeu decidir si ompliu els pots i els poseu 24h cap per avall (per fer el buit) o els poseu al bany maria durant uns 20 minuts. 
 
És tot un plaer esmorzar o preparar unes postres amb la melmelada que has preparat tu mateixa. I el que és un gran plaer també és poder regalar melmelada casolana. Acostumo a fer-ho! De fet, la majoria de la melmelada que preparo....la regalo! 

 

Comentaris

  1. Hola Olga. Jo també he fet melmelada de maduixa. Amb taronja, crec que en tinc una al blog; hi ha tantes, que no puc recordar totes.
    Sempre afegeix poma, més, si la faig sense sucre. Quin color i sabor té. La teua filla, en sap i això el fa ben feliç. Beset.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Marisa, tu ets la reina de les melmelades (entre d'altres coses)!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  2. Aquesta melmelada de maduixa a casa volaria !!! Que bona!!! Petonets!

    ResponElimina
  3. No sóc massa de melmelades jo però la combinació de maduixes i taronja ha de ser ben bona! ❤
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dolors, m'ha agradat molt! Sí, és ben bona!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  4. Jo també hi poso la poma, hi aporta la pectina que cal per espessir-la
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!