TORRADA DE PATÉ VEGETAL DE COGOMBRE I SALMÓ


Avui us presento el meu primer paté fet amb vegetals. 
La meva amiga bloguera Marta del bloc PA DE NOUS és una autèntica experta en aquest tipus de patès! 
Ella és una mica la culpable de que m'hagi engrescat en preparar-ne aquest. 
Marta...és el primer que faig i no serà l'últim! 
Vinga, us eplico!

INGREDIENTS:

  • 200g de formatge cremós tipus Philadelphia
  • 2 brins de safrà de Sta Coloma de Queralt 
  • 1 cogombre petit 
  • 1 polsim de pebre mòlt
  • 1 cdta de suc de llimona 
  • 1 rajolí d'OVE 
PREPARACIÓ: 
  1. Introduïm el cogombre i el safrà al got de la batedora i ho triturem. 
  2. A continuació afegim la resta d'ingredients i ho acabem de triturar. 
I ja està! Ja podem gaudir d'un paté especial, diferent, refrescant.....
Per presentar-lo ho he fet amb una torrada de pa de motlle de cereals, salmó i sal de pernil. MMmm...no us podeu imaginar que bo és! 






Comentaris

  1. Són boníssims aquests patés, veritat Olga?????
    La Marta ens hi ha introduit, als patès i a les algues. Coses de tenir blogs heheh.
    Ptnts i bona tornada a la rutina!

    Glòria

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt, Glòria! M'ha agradat molt!
      Jo...les algues...de moment, no m'atreveixo.
      Petonets i molt bona setmana,
      Olga

      Elimina
  2. Ciao, buonissimo, buona giornata, michelaencuisine

    ResponElimina
  3. Querida Olga, imagino que el pepino será natural no? Tiene una pinta estupenda, seguro que te lo copio.
    Un Besito y buena semana

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, sí, Pilar! Pepino natural! Está muy rico, ya verás.
      Un beso enorme y mis mejores deseos para esta semana.
      Olga

      Elimina
  4. M'encanta que t'havia agradat! Ja veus, súper fàcil de fer i el resultat molt bo! I de varietats mil!!!!
    Peton Olga i molt bona setmana, que és curteta!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per fer-me descobrir els patés vegetals, Marta!
      Petonets i molt bona setmana,
      Olga

      Elimina
  5. Patentareu marca de patés a aquest pas! Seguiu, seguiu. Es veu molt fàcil de fer.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Molt fàcil i molt bo, Cristina!
      Molts petonets i...bonan setmana!
      Olga

      Elimina
  6. Em fa pensar en el tzatziki un salsa de la cuina grega a base de iogurt grec i cogombre. És molt refrescant i combina molt bé amb altres plats, també per untar el pa, tal com tu has fet.
    Segur que és boníssim.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  7. Bueno sin dudarlo, y asi casero doblemente mas bueno.
    petons

    ResponElimina
  8. Doncs són una idea molt bona per quedar bé amb els entrants d'un dinar de festa: ràpids de fer, originals i boníssims!
    Marta

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!