AMANIDA CAMPERA DE TARONJA @LaMasrojana



A l'estiu ens encanta anar provant amanides de tota manera.....de pasta, d'arròs, de llegums, de verdures i la que us presento avui, de patata. 
La que us porto avui és l'adaptació d'una amanida de la col·lecció del Cookidoo (Thermomix) ENSALADAS Y ALIÑOS. L'he adaptat als gustos de casa nostra i l'he fet amb olives farcides de taronja La Masrojana
Aquestes olives són...boníssimes! Fer el vermut posant-hi un tallet de taronja i aquestes olives és un petit gran plaer! 


Vinga, us explico! 

INGREDIENTS (4p): 
  • 400g de patata 
  • 100g de pastanaga
  • 2 taronges
  • 1 llauna gran de tonyina
  • 1 all petit
  • 3 ous 
  • Una mica de julivert
  • 1 llauna d'olives farcides de taronja La Masrojana
  • 70g d'oli d'oliva VE
  • 20g de vinagre 
  • 1cdta de sal
PREPARACIÓ:
  1. Peleu i talleu les patates a daus d'uns 2cm. Reserveu. 
  2. Peleu i talleu les pastanagues a rodanxes. Reserveu. 
  3. Cocció tradicional: podeu triar entre bullir les patates i pastanagues o, si teniu vaporera o cassola per cuinar al vapor, coure-les al vapor. Feu el mateix amb els ous. // Cocció Thermomix: Poseu 1l d'aigua dins el got del Thermomix. Col·loqueu el cistell i introduïu els ous. Col.loqueu el recipient varoma amb les patates i pastanagues a la seva posició i poseu-ho tot a coure 30min/Varoma/Vel.1. Buideu l'aigua del got. Assequeu-lo. 
  4. Poseu la patata i la pastanaga en un plat de servir gran o safata. 
  5. Peleu els ous. Talleu-los a trossets i incorporeu-los a l'amanida. 
  6. Peleu i talleu les taronges a daus. Incorporeu-les a l'amanida. 
  7. Desfeu amb les mans la tonyina i incorporeu-la a l'amanida. 
  8. Ara arriba el moment de preparar una vinagreta. Preparació tradicional: En un morter piqueu l'all i el julivert. Trossegeu 70g de les olives farcides a trossos ben petitets. Incorporeu-les al morter. Barregeu molt ben barrejat juntament amb l'oli, el vinagre i la sal.  // Preparació amb Thermomix: Poseu dins el got del Thermomix l'all i el julivert 3 segons/Vel.7. Afegiu els 70g de les olives verdes, l'oli, el vinagre i la sal. Trossegeu 3 segons/Vel.5. 
  9. Repartiu la vinagreta per l'amanida i la resta d'olives verdes, les que teníem reservades. 
  10. Barregeu molt bé i...a gaudir! Reserveu a la nevera fins el moment de servir. 

Desitjo que us agradi moltíssim i que en un moment o altre de l'estiu us animeu a preparar-la.



Comentaris

  1. Segur que si!...he d'aconseguir aquestes olives!:=)MªAssumpció

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja faré per que les aconsegueixis, Assumpció!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  2. Buona e buona giornata, michelaencuisine

    ResponElimina
  3. Sí senyora, la temporada d'amanides ja ha arribat.
    Aquestes olives farcides de taronja han de ser una delicatessen.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Ui...aquesta caurà aviat... tinc

    de tot!😉


    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  5. Visca l'època d'amanida! Amb poca cosa en fas una de perfecte! Molt bon producte! Ptnts

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Marta! Ara només falta que arribi la calor!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  6. En casa es de nuestros platos favoritos!!besos

    ResponElimina
    Respostes
    1. No me extraña...es riquísima.
      ¡Gracias por tu visita!
      Besos,
      Olga

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!