AMANIDA DE FESOLETS STA PAU, GANYIMS I FIGUES COLL DE DAMA

 

La setmana passada us presentava una variació del que podria ser l'esqueixada però feta amb ganyims (enllaç a la recepta aquí) en compte de amb bacallà. 
Doncs avui us porto una amanida en la que van sortir part dels ganyims que vaig comprar a Sorolla Bacallaners (Mercat de Tortosa). 
Combinats amb les figues són una autèntica delícia! Us ho asseguro! 


Tot i que estem a la recta final de l'estiu encara ens queden dies per poder gaudir de plats refrescants, sobretot a l'hora de dinar, ja que a la part central del dia la calor encara serà present. 
Ja tindrem temps de preparar plats de cullera calents!

Els fesols de l'amanida els he cuit jo a casa. M'agrada molt fer-ho! Alguna altra vegada us ho he explicat...m'agrada posar-hi uns alls i una fulla de llorer (així m'ho ha ensenyat la meva mare). 
Aquests en concret estan cuits amb el TM6, que incorpora funció de cocció lenta i un nou accessori que permet coure llegums i altres plats dins del got. 


És una preparació senzillíssima, sense cap complicació i que entra molt a gust. Mireu si és senzilla que no necssito redactar cap preparació, només mirant la fotografia ja teniu una descripció de la recepta: fesols Santa Pau cuits, ganyims, figues Coll de Dama i cogombre. Tot ben regat amb un oli d'OVE, amb sal i empolvorat amb pebre mòlt. 

Què hi podríem afegir més? Doncs potser unes olives negres, enciam, daus de tomàquet...Què opineu vosaltres? 

















Comentaris

  1. Quina delícia de plat, amb aquests ingredients, un plaer per al paladar.
    Ptns.

    ResponElimina
  2. Sense les figues i amb daus de tomaca... si que t'ho compro 😉

    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!