tag:blogger.com,1999:blog-1012666676345669362.post2995875215722893105..comments2024-03-28T15:38:04.592+01:00Comments on La Cuina de l'Olga: MUSCLOS AL VAPOR DE CERVESA ESCABETXATSLa Cuina de l'Olgahttp://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1012666676345669362.post-85227461230464763232015-08-20T00:10:21.709+02:002015-08-20T00:10:21.709+02:00Anna.....quan provis aquests....te'ls faràs se...Anna.....quan provis aquests....te'ls faràs sempre tu a casa!!! <br />Petonets,<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1012666676345669362.post-66111793309725250522015-08-10T21:17:06.680+02:002015-08-10T21:17:06.680+02:00Fan una pinta impressionant Olga! A mi m'agrad...Fan una pinta impressionant Olga! A mi m'agraden molt els musclos en escabetx però no en compro mai perquè no sóc partidària de les llaunes, així que provaré de fer-los, segur que estan boníssims!<br />Petons guapa<br />AnnaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10942385237981885796noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1012666676345669362.post-40067353605528575862015-08-08T20:16:40.694+02:002015-08-08T20:16:40.694+02:00Gràcies, Debora! Igualment!
Petons,
OlgaGràcies, Debora! Igualment! <br />Petons,<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1012666676345669362.post-65589698171350102242015-08-08T09:37:07.124+02:002015-08-08T09:37:07.124+02:00Un super aperitiu que sempre ve de gust!!
Petons O...Un super aperitiu que sempre ve de gust!!<br />Petons Olga, i bon cap de setmana.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02274014879550580918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1012666676345669362.post-11443656613711797412015-08-07T23:59:17.213+02:002015-08-07T23:59:17.213+02:00Hola, Francesc! Ho hauríeu de fer de la següent ma...Hola, Francesc! Ho hauríeu de fer de la següent manera:<br />- Coure els musclos al vapor: en una cassola posar dos-tres dits de cervesa i coure'ls durant uns 10 minuts. Tots han d'estar oberts. Separar el cossos de les valves i reservar. <br />- Escabetx: en una cassola, posar a escalfar oli i incorporar la ceba tallada a juliana, el julivert i el pebre. A continuació el vinagre i el pebre vermell. Deixar-ho coure uns 5 minuts a foc suau. A continuació incorporar els musclos, fer-ho tornar a bullir i apagar el foc. <br />Espero haver pogut ajudar-te!<br />Petons, Francesc!<br />OlgaLa Cuina de l'Olgahttps://www.blogger.com/profile/09625586686538332683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1012666676345669362.post-60036775493899771702015-08-07T14:31:39.730+02:002015-08-07T14:31:39.730+02:00Han de ser boníssims!! Per als qui no tenim la The...Han de ser boníssims!! Per als qui no tenim la Thermo, com ho faríem de manera "casolana"? BesadesFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.com