PATATAPIZZA O PIZZAPATATA????

Ahir vaig experimentar amb la "patatapizza o la pizzapatata". Haurem de decidir el nom, perquè el meu fill i la meva filla no es van posar d'acord.......

En compte de fer una base de pizza, la base l'he fet amb patata bullida. 
A sota us explico tot el procediment. No té cap misteri, és com fer la pizza!!!

 

Ingredients:
  • Patata bullida tallada a rodanxes
  • Tomàquet fregit
  • Bacon
  • Mozzarella
  • Orenga

ELABORACIÓ: 

  1. Bullim les patates
  2. Un cop bullides i fredes, les tallem a rodanxes
  3. Preparem una safata de forn i muntem la base amb oli d'oliva
  4. Repartim les rodanxes de patata i les salem
  5. Escampem la tomaca fregida
  6. Repartim el bacon
  7. Cobrim amb mozzarella
  8. Empolvorem amb orenga
  9. Ho enfornem fins que la mozzarella estigui daura 




Comentaris

  1. Jo proposo més noms: patapizza o pizzatata.
    Té una pinta genial, per cert!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Maria Josep, gràcies per les dues opcions!! A veure si ens posem d'acord....jejejejej
      La veritat és que em va sorprendre.....va quedar molt gustosa.
      Gràcies pels teus comentaris, tu sempre hi ets!!!!
      Una abraçada,
      Olga

      Elimina
  2. el nombre es lo de menos pero buena seguro que esta Olga y tus hijos si les gusta ya se lo pondran ellos algun dia.
    peto

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tienes toda la razón!!! El nombre es lo de menos...lo importante es que está buenísima!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  3. Fàcil i ràpida calen poques paraules, les imatges parlen soles.Felicitats.=)MªAssumpció

    ResponElimina
    Respostes
    1. Assumpció!!!! Prova de fer-la!!! Us agradarà!!!
      Gràcies per seguir-me i per comentar les meves receptes!! Què faria sense les teves paraules!!!! Moooooolts petons!!!!
      Olga

      Elimina
  4. Aquest cap de setmana em vaig animar i vaig fer aquesta recepta, petò vaig canviar el bacon per tonyina. Va estar molt bé! Gràcies per les idees!

    ResponElimina
    Respostes
    1. JJjjejej...De res, Maria Josep!!!
      Gràcies a tu per seguir-me!!!
      Salut!
      Olga

      Elimina
  5. La he feta,un ÈXIT, a casa no ens agrada el bacon,però sempre tinc pit de gall d'indi per fer daus,filatejar,picar,... Tornaré a repetir,segur! =)Mª Assumpció

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!