PASTA DE FULL AMB XOCOLATA



Aquesta coca és la cosa més fàcil i ràpida de fer!!! I com no.....molt agraïda!!! Allí on la portes, quedes molt bé i agrada tant a grans com a petits. 
La vaig descobrir al blog...VELOCIDAD CUCHARA. Si la voleu consultar......
La podeu fer amb ametlla o sense ametlla, vosaltres trieu!!!

Necessitarem......
  • 2 làmines de pasta de full 
  • Nutella o Nocilla (la que més us agradi...)
  • Ametlla crocanti (opcional)
  • 1 ou per pintar
Com ho farem????
  1. Precalentem el forn a 200º
  2. Col·loquem una làmina sobre el paper de forn  i la muntem amb Nutella. Hem de tenir en compte que hem de deixar espai per fer una voreta (per tant, deixem 1cm per la vora exterior sense muntar de xocolata).  
  3. Empolsem amb ametlla crocanti o no, com vosaltres vulgueu. 
  4. Col·loquem damunt la segona làmina de pasta de full i amb una forquilla marquem la vora i la punxem.     
  5. La pinzellem amb ou batut.També podem marcar-la amb un ganivet per tal de "dividir-la" en porcions (jo, a vegades ho faig abans de pintar-la amb ou i altres vegades, després de pintar-la).      
  6. L'enfornem uns 15 minuts o fins que estigui daurada.     
Quan la trec del forn, surt molt "bufada". Després, a poc a poc, va baixant sola. A vegades, l'ajudo una mica amb una espàtula....No sé què fer per a que no em passi!!!

I vosaltres, com la preparareu? Amb Nutella o amb Nocilla?





Comentaris

  1. es tan facil i tan bona que sembla impossible, oi?! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Una bona combinació que fa no tenir mandra per fer-la!!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  2. M'ha semblat una proposta deliciosa, Olga! I fàcil de fer!

    ResponElimina
  3. La nutella i la pasta de full, per separat, són celestials...però combinades encara milloren -si això és possible-!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. JJjajajaaj!! Tens tota la raó!! ...i si li afegim una mica d'ametlla......encara més!!!
      Salut!!
      Olga

      Elimina
  4. Jo l'he feta però amb xoco fondant trossejada...Porta més feina que amb nutella...Diuen que el truc perquè la pasta fullada no pugi molt és posar el forn a 160ºC s´acaba daurant però no té força per pujar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pel consell!!!! La propera vegada que la faci ho provaré!!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  5. Amb nutella!!!! I amb cabell d'àngel. I amb massapà. I amb cireres... boníssima i facilíssima!
    Ja de vacances, Olga?
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. ..i avui encara m'han donat una idea més!! Amb "dulce de leche"!!! Ho haurem de provar.....
      No, encara no estic de vacances!! L'E.D. estarem al cole durant dues setmanetes més!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  6. A mi m'encanta i sempre quedes bé. petons

    ResponElimina
  7. Olga que hojaldre mas bueno con este interior¡¡
    Bss

    ResponElimina
    Respostes
    1. És molt senzill....La gran virtut que té és que agrada a tothom!!!
      Miquel, em sento afalagada per haver-me visitat!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  8. Amb qualsevol de les dues ha de ser boníssima! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens tota la raó!!! De fet, l'he fet amb les dues i està boníssima de tota manera!!!
      Salut i petons,
      Olga

      Elimina
  9. Bonissima, fàcil de fer, ràpid i a tots va agradar.
    Zoraida

    ResponElimina
    Respostes
    1. És molt bona i molt exitosa!!! Ja veuràs com la prepararàs moltes vegades!!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  10. Bonissima, fàcil de fer, ràpid i a tots va agradar.
    Zoraida

    ResponElimina
  11. Perquè no es bufi cal punxar la pasta de full amb una forquilla (primer el full que estires abans d'untar-lo i després el full que col•loques al damunt)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!