GASPATXO DE MAÇANA


Després de fer el gaspatxo de préssec i nectarina tenia clar que el següent seria de maçana. Fa dies que ronden unes maçanes per la fruitera i no ens les acabem de menjar, així que he pensat que serien una part d'un nou gaspatxo pel 50% de la meva família. Quan aquest matí l'Andrea ha compartit la recepta de la blogosfera de Thermomix, he dit.....avui! 
He fet les variacions de sempre.....no poso pebrot. A veure si us agrada.....

INGREDIENTS:
  • 6 tomàquets madurs grossos de pera, tallats a quarts
  • 1 maçana Granny Smith (pelada i tallada aquarts) 
  • 1/2 ceba tendra mitjana
  • 1 all petit 
  • 25g d'oli d'oliva Verge Extra
  • 15g de vinagre
  • Sal 
  • 100g d'aigua molt freda 
PREPARACIÓ......
  1. Introduïm al got els tomàquets, la maçana, la ceba, l'all, el vinagre, l'oli i la sal. Triturem 30 segons/Vel.5. A continuació, 1 min/Vel.5-10. 
  2. Incorporar l'aigua freda i barrejar 10 segons/Vel.4 
Ben fresquet....ben fresquet....i deliciós!!!! 






Comentaris

  1. Molt bo Olga, no sóc molt fan del gaspatxo però si de la poma, així que la teva versió m'agrada molt més.
    Un petó!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Debora, et passa com al 50% de la meva família!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  2. m'encanta! ara a l'estiu estrany és que no en tingui a la nevera! amb poma l'he de provar, la fruita li dona un toc molt bo, de vegades si tinc restes de síndria li poso i queda molt bé! el provaré amb poma! bon estiu!

    ResponElimina
  3. m'encanta! ara a l'estiu estrany és que no en tingui a la nevera! amb poma l'he de provar, la fruita li dona un toc molt bo, de vegades si tinc restes de síndria li poso i queda molt bé! el provaré amb poma! bon estiu!

    ResponElimina
  4. N'he sentit a parlar i diu que és tan bo, hauré de provar-lo amb els teus cosells.
    Besets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sara, ja veuràs com t'agrada! N'estic ben segura!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  5. Que rico y buen aspecto tiene.Bssss y buenas noches.

    ResponElimina
  6. Saps quan poso jo pomes al gaspatxo??? Quan trobo que la tomaca és un puntet àcida. Li treu l'acidesa i li dona un gustet molt bo.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Avui publico de tres en tres...ara ho arreglo heheh

      Elimina
    2. Doncs mira....això jo no ho sabia! Sempre aprenc coses de tu!!!
      Petons, Dolça!
      Olga

      Elimina
  7. Que bo! És que la poma va bé tot arreu!!
    Petons Olga
    Anna

    ResponElimina
    Respostes
    1. És veritat! La poma combina amb tot!!!
      Petonets, Anna!
      Olga

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!