GASPATXO DE PRÉSSEC I NECTARINA





El gaspatxo no agrada al 50% de la meva família però jo el preparo per a l'altre 50%, és a dir, per la meva filla i per mi. I, mira, a més a més m'he aficionat a provar amb diferents ingredients. Els d' avui ens han sorprès molt gratament! 
Tenia préssecs i nectarines al seu punt de maduració, quasi ja passats; així que, abans de que és fessin malbé he buscat com fer un gaspatxo de préssec i en un moment l'he preparat. La recepta l'he trobat a la blogosferathermomix , pujada per Pepekitchen. He fet una petita modificació: he afegit nectarina i he eliminat el pebrot (no em senta gaire bé....). 
Vinga, us explico!

INGREDIENTS:
  • 250g de préssecs
  • 200g de nectarines
  • 450g de tomàquets madurs 
  • 30g de ceba
  • 30g de vinagre
  • 1 all molt petit
  • 1 cdta de sal 
  • 40g d'oli OVE 
PREPARACIÓ......
  1. Pelar préssecs i nectarines, trossejar-los i introduir-los al got.
  2. Afegir els tomàquets, la ceba, el vinagre, l'all i la sal. Triturar 2 minuts/Velocitat 10. Si ho feu amb una batedora normal, triturar fins que quedi molt fi. 
  3. Incorporar l'oli OVE pel bocal,  amb un rajolí molt finet i a Velocitat 4. Amb la batedora normal, remenar durant uns segons a velocitat baixa. 
Ben fresquet, molt fresquet....deliciós!! No m'hagués imaginat mai fer gaspatxo amb préssec! 










Comentaris

  1. DELICIÓS és poc, quin color més maco, fa venir en gust eh.
    Petons Olga

    ResponElimina
  2. que original! m'encanta així fresquet per passar aquesta caldufa....petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Roser, ajuda a passar la calor! És molt refrescant......
      Petons,
      Olga

      Elimina
  3. Fas meravelles amb les nectarines!!!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Res.....cosetes senzilles, sense cap complicació!
      Petonets, Dolça!
      Olga

      Elimina
  4. que rico a mi tambien me gusta poerle frutas , me apunto la receta y me quedo de seguidora , besitos

    ResponElimina
    Respostes
    1. Yo me he aficionado este verano a prepararlo con frutas y, la verda, ha sido un gran descubrimiento.
      Saludos y gracias por la visita,
      Olga

      Elimina
  5. Que bo deu ser!! I té un coloret molt apetitós, me l'apunto :)
    Petons
    Anna

    ResponElimina
  6. Muy rico y aromático con estas frutas tan buenas.Bssss

    ResponElimina
  7. Me l'apunto que aquest l'he de provar! m'agrada molt afegir fruita al gaspatxo, li suavitza el sabor i queda boníssim! molt original aquest, un petó!

    ResponElimina
  8. Olga quin color més maco i viu té aquest gaspatxo de préssec i nectarina!
    Sóc molt aficionada als gaspatxos de tota mena (cirera, maduixa...) però amb préssec no l'he fet mai! Ja no tinc excusa. ;) I amb la thermomix la textura queda taaaaan fineta que és una passada!
    Súper refrescant! I a mi tampoc se'm posa massa bé el pebrot cru.
    Molts petons!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo m'he aficionat enguany als gaspatxos amb fruita i....m'encanta. La textura de la Thermomix....genial!
      Petons!
      Olga

      Elimina
  9. A nosaltres ens encanten els gaspatxos i aquest deu estar molt bo!

    ResponElimina
  10. vengo a visitarte desde el blog de Doris y me encuentro con una cocinera que le gusta crear como es el caso de esta tu receta. Te digo que el melocotón en preparaciones saladas queda muy bien.
    Besos hoy desde
    y te invito a pasear por
    http://norma2-siempreesprimavera-norma2.blogspot.com.ar/2015/07/la-ciudad-de-buenos-aires-
    desde-el-aire.html

    y desde
    http://siempreseraprimavera.blogspot.com.ar/2015/07/las-latas-como-sistema-de-conservacion.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Norma, el melocotón en platos salados me gusta muchísimo. Tiene un sabor muy especial.
      Gracias por tu visita y me paso por tu blog.
      Besos,
      Olga

      Elimina
  11. Mmmmm els gaspatxos barrejats amb fruita son boníssims!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!