PURÉ DE PATATA DE LA MARE

La recepta que us porto avui és la cosa més senzilla del món. Potser quan acabareu de llegir tota l'entrada pensareu...."i això publica?". 
Per mi és molt valuosa, té gust a la meva mare i a la meva infantesa. Quan arribava del cole i sentia l'oloreta d'aquest puré....."¡biiiieeeeeen, mama!"
Fa poc la vaig fer a casa i la resposta dels meus fills va ser..."per què no l'has fet abans, mama?" 
Prometo que l'aniré fent de tant en tant!
Us l'explico.....

INGREDIENTS (4p):
  • 600-700g aprox. de patates
  • 1 ceba petita
  • 1 fulla de llorer
  • 1 trosset de xoriço o de xistorra 
  • aigua
  • pa del dia anterior tallat a daus petits
  • 1 all
  • Oli d'OVE
  • sal
PREPARACIÓ:

  1. En una cassola posem  les patates trossejades, la ceba tallada a tires i la fulla de llorer. Salem. Ho cobrim amb aigua i ho fem bullir. Fem coure les patates fins que estiguin molt cuites. Apaguem el foc i reservem.
  2. En una paella sofregim amb un rajolí d'oli d'OVE el xoriço o xistorra, que prèviament haurem tallat a trossets. Reservem. 
  3. En una paella fregim el pa juntament amb un all. El deixem escórrer uns minuts damunt de paper de cuina. 
  4. Ara ja podem triturar el puré! Aboquem el xoriço a les patates i la ceba i ho triturem tot ben triturat. 
  5. Emplatem i decorem amb els daus de pa fregits. 
I ja està! Així de fàcil! Us animareu a  preparar-lo? Ja m'ho explicareu!



Comentaris

  1. Doncs és original! No l'he fet mai amb xoriço. Merci per la idea! Marta

    ResponElimina
  2. Doncs, la idea del xoriço, és GENIAL. Gràcies:=)MªAssumpció

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si ho proves....ja m'ho diràs!
      Petonets i bon cap de setmana, Assumpció!
      Olga

      Elimina
  3. Aquestes receptes s'han de publicar si o si!! a més, et pots creure que no he fet mai a casa puré de patata??? i m'encanta aquest amb el toc del xoriç o la xistorra, ja salivo! bon cap de setmana!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eva...si t'animes a fer aquest puré....ja m'ho diràs!
      Petonets i bon cap de setmana,
      Olga

      Elimina
  4. És genial que l'hagis publicada! Són receptes que no s'haurien de perdre! Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens tota la raó, Anna! A vegades no donem importància a totes aquestes receptes i les deixem en un racó.
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  5. Caram, el puntet de la xistorra, que booooo Olga!
    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  6. Noia, una recepta senzilla i genial a la vegada!!! Això ho provem seguríssim!!!! Petonarros!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi....m'encanta! Espero que a vosaltres també!
      Petonets,
      Olga

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!