GALETES DE TORRÓ

 


Som a meitat del mes de gener i torno amb la primera recepta de l'any 2022. Enguany m'ha costat una mica més tornar a agafar el ritme...però bé, el que importa és que ja estic aquí. 

Avui us porto una recepta dolça per poder donar sortida a alguna peça de torró tou de Xixona que encara us deu quedar pel rebost. Jo ho faig al revés...compro una de més per que em quedi i poder preparar recepta dolça! La que tinc reservada encara no sé com li donaré sortida, ho he de pensar. Ja ho veureu perquè de ben segur que us ho explicaré. 

Us presento les galetes de torró que vaig fer uns dies abans de Nadal. La recepta és de Cookidoo i vaig modificar una mica els ingredients: reduir sucre i afegir una mica de pasta de vainilla i no decorar-les. Amb tot el que porten les galetes crec que ja és suficient! 
Vinga, us explico: 

INGREDIENTS: 
  • 100g de mantega a temperatura ambient
  • 50g de sucre
  • 200g de torró tou de Xixona
  • 1 ou 
  • 1cdta de postres de pasta de vainilla
  • 250g de farina de rebosteria 
PREPARACIÓ: 

1.Thermomix: Posem dins del got la mantega i el sucre. Ho barregem 10 segons/Vel.4 //Tradicional: en un bol barregem el sucre i la mantega amb l'ajuda d'unes varetes o una espàtula. 

2.Thermomix: Incorporem el torró i barregem 10segons/Vel.4. //Tradicional: esmicolem amb les mans el torró, l'incorporem al bol i ho barregem. 

3.Thermomix: Afegim l'ou, la pasta de vainilla i la farina i ho barregem 10 segons/Vel.6. // Tradicional: incorporem l'ou prèviament batut, la pasta de vainilla i la farina. Ho barregem bé fins que ho tenim ben integrat. 
Traiem la massa del got o del bol, formem una bola, l'emboliquem amb film transparent i la deixem reposar una estona a la nevera. 

4.Escalfem el forn a 180º i preparem la llanda de forn amb paper vegetal. 

5.Estirem la massa amb el corró (si ho fem amb dues làmines de film transparent ho farem millor) i tallem les galetes amb els talladors que més ens agradin. 

6. Enfornem les galetes durant 10-12 minuts, segons en quin punt us agradin. No perdeu de vista el forn! Les retirem del forn, les deixem reposar uns cinc minuts a la llanda i les passem a una reixeta de refredar. 

I quan estiguin fredes...a tastar-les! 






Comentaris

  1. Una molt bona proposta!!!
    Mmm!...GRÀCIES:=)MªAssumpció

    ResponElimina
  2. Si, si, siiiiiiii et diria el Jordi!!!! Llàstima que ja no tinguem torró😅

    PTNTS
    Glòria

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!