Al mes de març es va presentar una nova aplicació culinària desenvolupada a Barcelona, COOKBOTH. És una aplicació de mòbil disponible en sis idiomes que et permet guardar receptes i compartir-les. També et permet seguir a xefs, altres foodies (jo segueixo a Ana Casanova de Lovefood, a la Nuni de Cuinetes, a Els Fogons de la Bordeta.....)
El seu lema és "ETS EL QUE CUINES"!!!!
Encuriosida, vaig descarregar-me l'aplicació i em vaig registrar (Olga La Cuina de l'Olga). No vaig tardar gaire en introduir una recepta, la que avui us presento: Patates a l'antiga, amb bacallà i pera.
Us he de confessar un secret.......és l'única que he introduït!!! Potser no ho hauria de dir, però he ser sincera. He de dedicar-me una mica més al Cookboth.....
Vinga, anem per la recepta!!! És molt senzilla i molt saludable, ja que tot es posa en cru. Les quantitats les poso "a ull" i les podeu variar segons els vostres gustos...posar més o menys patata, més o menys ceba, més o menys bacallà.....més o menys pera....
És una recepta de la meva sogra; l'únic que jo he afegit de nou és la pera. Ja veureu quin gust més bo té....amb el seu toc dolç.
No us puc oferir cap fotografia del pas a pas.....per error les vaig esborrar del mòbil!!! Coses que passen....
- Patates
- Ceba
- Pera
- Bacallà desfet a tires
- Un polsim de pebre roig dolç
- Un bon raig d'oli d'oliva
- Aigua per la cocció ( no ha de cobrir tots els ingredients)
COM HO PREPAREM?
En una cassola, ho posem a coure tot junt fins que les patates són cuites.
Veieu que fàcil és? Aquests plats són molt agraïts.......
Bon profit!!
Ja en vindrà una altra, ja, de recepta! De moment, segur que han gaudit d'aquesta proposta. L'afegit de la pera l'he trobat molt original, i segur que tot plegat està boníssim!! Petons
ResponEliminaSí, Marina!! Estic preparant una altra!!!
EliminaDel que dius de la pera......mmm...queda molt bona!!!
Petons,
Olga
No sé si se m'ha esborrat l'altre comentari... una recepta molt ràpida d'escriure i de fer!! i amb els ingredients que porta ha d'estar bona perquè si, el punt del pebre vermell m'hi encanta ;). Un petonàs!
ResponEliminaJjejjeje....és ràpida!! És de pim, pam, pum!!!!
EliminaPetons,
Olga
que bo
ResponEliminaI tant!!! Molt bona!!! Molt.....especial.....
EliminaPetons,
Olga
El toc dolç de la pera amb el punt salat del bacallà i la mica de pebre roig han de fer aquest plat deliciós. I amb el fàcil que és preparar-lo, em sembla una recepta genial. Ai, aquestes mares i aquestes sogres, quant n'aprenem d'elles! Petons.
ResponEliminaLa pera, la veritat, és que li dóna un gust molt especial. Antigament s'utilitzava molt!! De fet, la cuina catalana es caracteritza per l'ús de la cuina en els seus plats......
EliminaPetons, Chus!!
Olga
Ràpida i senzilla, de ben segur que també estarà molt bona.
ResponEliminaSí, Nati!!! I molt saludable!! El fet de no tenir sofregit la fa molt suau i molt digestiva. I de gust....molt bona!!!
EliminaPetons!
Olga
Hauré de mirar-me això del COOKBOTH,. Però ho faré quan tingui més temps, sinó em passarà com a tu , heheh... volem fer un munt de coses però no arribem a tot ;-)
ResponEliminaM'encanta aquest plat, queda pendent el copiar-te'l.
PTNTS
Dolça
Copia'l...copia'l!!! T'agradarà!!!
EliminaPetons,
Olga
Ostres, ens vam fer de Cookboth... però no hem publicat mai cap recepta! :O
ResponEliminaEns haurem de posar les piles, i fer receptes tan bones com la teva, com mola la combinació de bacallà i pera!
Petonets
Sandra
Jo ja sóc seguidora vostra al Cookbooth....així que...espero recepta!!! ;)
EliminaPetons,
Olga
Estic segur que el puntet dolcenc de la pera que expliques ha de ser el tot de la recepta!! El bacallà no s'acaba mai amb les receptes, a que sí? Aquesta l'he de provar.
ResponEliminaEl bacallà...agrada de tota manera!!! El punt de la pera....ja veuràs...ja veuràs....
EliminaPetons, Francesc!!!
Olga
Quina bona idea afegir la pera! Segur que queda deliciós, a més facilíssima de fer, no es pot demanr res més! Un petó maca!
ResponElimina"Les receptes que m'agraden"
Gràcies, Pilar!!!
EliminaPetons,
Olga
Haig d'investigar aquesta aplicació...quina xulada...i tan se val si només tens una recepta...perquè aquesta val per cent! Petons!
ResponEliminaSi et registres....avisa'm!!! Que et seguiré!!!
EliminaPetons, Mònica!
Olga
M'encanta barrejar fruita!!!
ResponEliminaPer mi, ha estat un gran descobriment!!!!
EliminaPetons, Sara!!
Olga