LLACETS DE PERNIL SALAT




Fa temps que segueixo el bloc Les receptes que m'agraden i quan la seva autora, la Pilar, va proposar el concurs Castey no vaig dubtar ni un moment en participar-hi. És el seu primer aniversari!! Increïble!! Un any i.....està al número 2 del Top bloc de receptes MyTaste.cat

Com a casa nostra agrada molt el pernil salat i la pasta de full, vaig triar aquests llacets (o tirabuixons, com els anomena la Pilar). Els he preparat aquesta nit i....han volat en un moment!!! He fet una petita modificació respecte a la seva recepta: he posat un polsim d'orenga en compte de llavors de rosella. 
Vinga, us explico com es fan!

INGREDIENTS:
  • 1 làmina de pasta de full rectangular (jo l'he fet amb una rodona, però és millor la rectangular)
  • Pernil salat tallat a tires
  • 1 ou per pinzellar
  • Orenga 
COM HO PREPAREM:
  1. Escalfem el forn a 220º.
  2. Amb un tallador de pizza tallem la massa de pasta de full, a tires. El paper vegetal on va embolicada la massa el posem a la llanda del forn. 
  3. Posem un trosset de pernil damunt una tira, la dobleguem i li donem forma de tirabuixó (recargolem). Els anem dipositant damunt la llanda. 
  4. Una vegada els tenim tots fets, els pinzellem amb ou batut.                                                 
  5. Empolvorem amb orenga.
  6. Enfornem uns 15 minuts a 200º. 
  7. Quan els traiem del forn, els posem damunt una reixeta de refredar.                           
Ja els teniu enllestits!!! En mitja hora teniu fet un aperitiu la mar de bo i eixerit!!





Comentaris

  1. Ole, Ole, Ole!!!
    Com és de "resultona" la pasta de full.
    Molt bon aperitiu i... que tinguis sort en el concurs.
    Miriam

    ResponElimina
  2. Plas plas plas... i no cal dir res més!!!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  3. Felicitats pel blog. Molt bona feina i per a gent com jo superútil!
    Un petó
    Emma

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Emma!!! Un plaer la teva visita!!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  4. Saps que tambè els faig? Pro tu els recargoles i jo no, a part del orenga que o trobo molt encertad. Vaja que el proxim dia que els fagi, tindrè amb compte els teus
    Mil petons estimada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Recargolats o no......són boníssims, oi Manu!!!
      Petonets i....bona setmana!
      Olga

      Elimina
  5. Jo també els he fet algun cop i desapareixen només tocar la taula, molt bona senyal!! t'han quedat genials, un petóç!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Eva!!! Síííí!! Voooooleeeeen de la taula!!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  6. Unos bocados asi de crujientes y con el punto del jamón son tremendos.Te han quedado muy bien.Ya me los guarde cuando se los vi a Pilar, pero aun no me ha dado tiempo de hacerlos.
    Peto

    ResponElimina
    Respostes
    1. Miquel.....de ben segur que trobaràs el moment adient!! És un pim-pam fer-los!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  7. Fantàstics!! I m'agrada el canvi: l'orenga m'atrau més que les llavors de rosella en aquest cas!
    Molta sort amb el concurs! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Dolors!!! A nosaltres l'orenga ens agrada......amb tot!!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  8. M'encanta la pasta de full i aquests llacets ja els tinc clissats també del blog de la Pilar!! ;) és impossible no fixar-s'hi! I t'han quedat llaminers com els seus! Molta sort ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, Anna!!! I el més important......van volar!!! Ja me'ls tornen a demanar!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  9. Molt bona tria, son bonissims aquets llacets

    ResponElimina
  10. Descarat! ets la reina del pernil dolç...i la pasta fullada. ja no et dic res més.

    ResponElimina
  11. Quin gran recurs a la cuina la pasta de full!
    Aquests que has preparat de pernil salat no m'estranya que hagin volat! ;)
    A casa també ens agrada fer-ne de dolços, o de parmesà, gruyère o olives. Un vici!
    Una abraçada i bon cap de setmana Olga!

    ResponElimina
    Respostes
    1. MMMmmm.....amb olives han de ser una passada i amb formatge....ja no et dic!!!
      Petonets i...bona setmana!!
      Olga

      Elimina
  12. Ains Olga ara estic preparant el recull per enviar a l'Albert Sastreneguer del Bo.Tic i veig que no hi ha el meu comentari! No se que debia passar... Et deia que m'encanta com t'han quedat, el toc de l'orenga segur que queda molt bé amb el pernil. i moltíssimes gracies per concursar Olga guapa, molts petons i que tinguis molta sort al concurs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, per les teves paraules Pilar!!! Ha estat un plaer participar-hi!!!!
      Petonets!!!
      Olga

      Elimina
  13. No sé si fer-los, però tastar-los, m'agradaria molt! Que bons deuen ser!

    ResponElimina
  14. Aquests llacets els poso a pendents...a casa, que la combinació pasta de full-pernil agrada molt, segur que arrassen! Petons!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!