Fa temps que segueixo el bloc Les receptes que m'agraden i quan la seva autora, la Pilar, va proposar el concurs Castey no vaig dubtar ni un moment en participar-hi. És el seu primer aniversari!! Increïble!! Un any i.....està al número 2 del Top bloc de receptes MyTaste.cat
Com a casa nostra agrada molt el pernil salat i la pasta de full, vaig triar aquests llacets (o tirabuixons, com els anomena la Pilar). Els he preparat aquesta nit i....han volat en un moment!!! He fet una petita modificació respecte a la seva recepta: he posat un polsim d'orenga en compte de llavors de rosella.
Vinga, us explico com es fan!
INGREDIENTS:
- 1 làmina de pasta de full rectangular (jo l'he fet amb una rodona, però és millor la rectangular)
- Pernil salat tallat a tires
- 1 ou per pinzellar
- Orenga
COM HO PREPAREM:
- Escalfem el forn a 220º.
- Amb un tallador de pizza tallem la massa de pasta de full, a tires. El paper vegetal on va embolicada la massa el posem a la llanda del forn.
- Posem un trosset de pernil damunt una tira, la dobleguem i li donem forma de tirabuixó (recargolem). Els anem dipositant damunt la llanda.
- Una vegada els tenim tots fets, els pinzellem amb ou batut.
- Empolvorem amb orenga.
- Enfornem uns 15 minuts a 200º.
- Quan els traiem del forn, els posem damunt una reixeta de refredar.
Ja els teniu enllestits!!! En mitja hora teniu fet un aperitiu la mar de bo i eixerit!!
Ole, Ole, Ole!!!
ResponEliminaCom és de "resultona" la pasta de full.
Molt bon aperitiu i... que tinguis sort en el concurs.
Miriam
Gràcies, germaneta!!!!
EliminaBesos,
Olga
Plas plas plas... i no cal dir res més!!!
ResponEliminaPtnts
Dolça
Gràcies, Dolça!!!!
EliminaPetonets i...bona setmana!!!
Olga
Felicitats pel blog. Molt bona feina i per a gent com jo superútil!
ResponEliminaUn petó
Emma
Moltes gràcies, Emma!!! Un plaer la teva visita!!!!
EliminaPetonets,
Olga
Saps que tambè els faig? Pro tu els recargoles i jo no, a part del orenga que o trobo molt encertad. Vaja que el proxim dia que els fagi, tindrè amb compte els teus
ResponEliminaMil petons estimada
Recargolats o no......són boníssims, oi Manu!!!
EliminaPetonets i....bona setmana!
Olga
Jo també els he fet algun cop i desapareixen només tocar la taula, molt bona senyal!! t'han quedat genials, un petóç!!
ResponEliminaGràcies, Eva!!! Síííí!! Voooooleeeeen de la taula!!!!
EliminaPetonets,
Olga
Unos bocados asi de crujientes y con el punto del jamón son tremendos.Te han quedado muy bien.Ya me los guarde cuando se los vi a Pilar, pero aun no me ha dado tiempo de hacerlos.
ResponEliminaPeto
Miquel.....de ben segur que trobaràs el moment adient!! És un pim-pam fer-los!!!
EliminaPetonets,
Olga
Fantàstics!! I m'agrada el canvi: l'orenga m'atrau més que les llavors de rosella en aquest cas!
ResponEliminaMolta sort amb el concurs! :)
Gràcies, Dolors!!! A nosaltres l'orenga ens agrada......amb tot!!!!
EliminaPetonets,
Olga
M'encanta la pasta de full i aquests llacets ja els tinc clissats també del blog de la Pilar!! ;) és impossible no fixar-s'hi! I t'han quedat llaminers com els seus! Molta sort ;)
ResponEliminaGràcies, Anna!!! I el més important......van volar!!! Ja me'ls tornen a demanar!!!
EliminaPetonets,
Olga
Molt bona tria, son bonissims aquets llacets
ResponEliminaSí,Lolines!!! Facilets i molt bons!!!
EliminaPetons!
Olga
Descarat! ets la reina del pernil dolç...i la pasta fullada. ja no et dic res més.
ResponEliminaJjajajajajaj!!! Què bona!!!
EliminaPetonets,
Olga
Quin gran recurs a la cuina la pasta de full!
ResponEliminaAquests que has preparat de pernil salat no m'estranya que hagin volat! ;)
A casa també ens agrada fer-ne de dolços, o de parmesà, gruyère o olives. Un vici!
Una abraçada i bon cap de setmana Olga!
MMMmmm.....amb olives han de ser una passada i amb formatge....ja no et dic!!!
EliminaPetonets i...bona setmana!!
Olga
Ains Olga ara estic preparant el recull per enviar a l'Albert Sastreneguer del Bo.Tic i veig que no hi ha el meu comentari! No se que debia passar... Et deia que m'encanta com t'han quedat, el toc de l'orenga segur que queda molt bé amb el pernil. i moltíssimes gracies per concursar Olga guapa, molts petons i que tinguis molta sort al concurs!
ResponEliminaGràcies, per les teves paraules Pilar!!! Ha estat un plaer participar-hi!!!!
EliminaPetonets!!!
Olga
No sé si fer-los, però tastar-los, m'agradaria molt! Que bons deuen ser!
ResponEliminaGeniales! me encantan
ResponEliminaun saludo
Aquests llacets els poso a pendents...a casa, que la combinació pasta de full-pernil agrada molt, segur que arrassen! Petons!
ResponElimina