SANDWICH D'ESCALIVADA I BOTIFARRA NEGRA DE CARN AMB TOC @OleumFlumen




Aquest és el primer entrepà de motlle "diferent" que preparo! Fins ara....he preparat el sandwich tradicional de pernil dolç i formatge, de sobrassada, de pa amb tomaca i tonyina...però el de fa uns dies va ser especial. 
Per les diferents xarxes socials he anat veien multitud de varietats d'entrepans que m'han fet animar a preparar-ne un. 
Els ingredients són molt senzills. No em va caler fer res especial, només "tirar" de rebost i de congelador. Us ho explico.....

INGREDIENTS:
  • Escalivada
  • Botifarra negra de carn de Carnisseria Nogales
  • Oli d'OVE OleumFlumen
  • Pa de motlle 
COM HO PREPAREM........


Tallem a rodanxes la botifarra i escorrem una miqueta l'escalivada 

Distribuïm damunt la llesca de pa l'escalivada i la botifarra. Hi aboquem un rajolí d'oli OleumFlumen. Cobrim amb l'altra llesca de pa i ho introduïm a la sandwichera.

Ja tenim preparat un deliciós entrepà de motlle......us animeu a preparar-lo? 




Comentaris

  1. Ha de ser molt bo amb botifarra negra!!! Aquest cap de setmana vaig a LaCerdanya i em proveiré... i te'l copio segur!
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina
  2. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Brutal, prepares uns sandvitxos així per sopar i et quedes amb el personal. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Chus.......em penso que tens molta raó!!! Ens va encantar.....mmmmmm.....
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  4. Una combinacion deliciosa que de buena gana me tomaria ahora mismo
    Bon cap de setmana
    Peto

    ResponElimina
    Respostes
    1. Miquel......ara que arriba el cap de setmana és un bon moment!!!!
      Petonets i bon cap de setmana!
      Olga

      Elimina
    2. Miquel......ara que arriba el cap de setmana és un bon moment!!!!
      Petonets i bon cap de setmana!
      Olga

      Elimina
  5. Nena quina bona idea per a farcir un entrepà, em sembla que la faré perquè als meus fills els encanta la botifarra negra. Un petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els agradarà, ja veuràs!!!! Bon cap de setmana!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
    2. Els agradarà, ja veuràs!!!! Bon cap de setmana!!!
      Petonets,
      Olga

      Elimina
  6. Moltes vegades variant els ingredients bàsics s'obté un resultat impressionant!! Jo me'n menjaria uns quants d'aquests, m'encanta l'escalivada! i ara que ja és cap de setmana... està permès!!! ;) ptons!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El cap de setmana ens podem permetre algun extra, oi???? Jo faig bondat durant tota la setmana per poder fer-ho........
      Petonets i bon cap de setmana!!!
      Olga

      Elimina
  7. Això es més que un entrepà (sandwich); delicatessen... aquesta "idea" es per copiar. Gràcies per compartir-la:=)MªAssumpció

    ResponElimina
    Respostes
    1. Assumpció, encantadíssima de que t'agradi i.....gràcies per estar sempre!!!! Què faria sense els teus comentaris!!!! Un petonet ben gran!!!
      Olga

      Elimina
  8. Madre mía que bueno!! la butifarra sólo la encuentro en el C.Inglés... pero con morcilla tiene que estar muy rico, escalibada nunca falta en casa :)
    Un beso guapa y feliz finde

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pilar....con morcilla, riquísimo!!! A ver cuando puedo conseguir morcilla de Montalbán y lo prepararé!!!
      Un besote!
      Olga

      Elimina
  9. Quina gana que m'has fet entrar!! mira què senzill de fer i que "resultón", oi?? un sandvitx diferent que haurem de provar, un petonàs!

    ResponElimina
  10. Mare meva!! Aquí no estaríem parlant d'entrepà, ja és una altra categoria!
    Ara que no tinc forn, enyoro molt l'escalivada, quan vagi cap a Catalunya me'n prepararé un així!
    Gràcies per compartir-lo!!
    Petons

    ResponElimina
  11. Un sandvitx 100% català! Aquest l haig de fer a casa! Una abraçada!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!