Aquest és el primer entrepà de motlle "diferent" que preparo! Fins ara....he preparat el sandwich tradicional de pernil dolç i formatge, de sobrassada, de pa amb tomaca i tonyina...però el de fa uns dies va ser especial.
Per les diferents xarxes socials he anat veien multitud de varietats d'entrepans que m'han fet animar a preparar-ne un.
Els ingredients són molt senzills. No em va caler fer res especial, només "tirar" de rebost i de congelador. Us ho explico.....
- Escalivada
- Botifarra negra de carn de Carnisseria Nogales
- Oli d'OVE OleumFlumen
- Pa de motlle
COM HO PREPAREM........
Tallem a rodanxes la botifarra i escorrem una miqueta l'escalivada |
Ha de ser molt bo amb botifarra negra!!! Aquest cap de setmana vaig a LaCerdanya i em proveiré... i te'l copio segur!
ResponEliminaPtnts
Dolça
Encantada de que ho facis!!!! Petonets, Dolça!!!
EliminaOlga
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaBrutal, prepares uns sandvitxos així per sopar i et quedes amb el personal. Petons.
ResponEliminaChus.......em penso que tens molta raó!!! Ens va encantar.....mmmmmm.....
EliminaPetonets,
Olga
Una combinacion deliciosa que de buena gana me tomaria ahora mismo
ResponEliminaBon cap de setmana
Peto
Miquel......ara que arriba el cap de setmana és un bon moment!!!!
EliminaPetonets i bon cap de setmana!
Olga
Miquel......ara que arriba el cap de setmana és un bon moment!!!!
EliminaPetonets i bon cap de setmana!
Olga
Nena quina bona idea per a farcir un entrepà, em sembla que la faré perquè als meus fills els encanta la botifarra negra. Un petonet!
ResponEliminaEls agradarà, ja veuràs!!!! Bon cap de setmana!!!
EliminaPetonets,
Olga
Els agradarà, ja veuràs!!!! Bon cap de setmana!!!
EliminaPetonets,
Olga
Moltes vegades variant els ingredients bàsics s'obté un resultat impressionant!! Jo me'n menjaria uns quants d'aquests, m'encanta l'escalivada! i ara que ja és cap de setmana... està permès!!! ;) ptons!!
ResponEliminaEl cap de setmana ens podem permetre algun extra, oi???? Jo faig bondat durant tota la setmana per poder fer-ho........
EliminaPetonets i bon cap de setmana!!!
Olga
Això es més que un entrepà (sandwich); delicatessen... aquesta "idea" es per copiar. Gràcies per compartir-la:=)MªAssumpció
ResponEliminaAssumpció, encantadíssima de que t'agradi i.....gràcies per estar sempre!!!! Què faria sense els teus comentaris!!!! Un petonet ben gran!!!
EliminaOlga
Madre mía que bueno!! la butifarra sólo la encuentro en el C.Inglés... pero con morcilla tiene que estar muy rico, escalibada nunca falta en casa :)
ResponEliminaUn beso guapa y feliz finde
Pilar....con morcilla, riquísimo!!! A ver cuando puedo conseguir morcilla de Montalbán y lo prepararé!!!
EliminaUn besote!
Olga
Quina gana que m'has fet entrar!! mira què senzill de fer i que "resultón", oi?? un sandvitx diferent que haurem de provar, un petonàs!
ResponEliminaMare meva!! Aquí no estaríem parlant d'entrepà, ja és una altra categoria!
ResponEliminaAra que no tinc forn, enyoro molt l'escalivada, quan vagi cap a Catalunya me'n prepararé un així!
Gràcies per compartir-lo!!
Petons
Un sandvitx 100% català! Aquest l haig de fer a casa! Una abraçada!
ResponElimina