Sempre m'han fet molt goig aquestes tires de pollastre. Les he vist en catàlegs d'aliments congelats, en publicitat de supermercats, en algun restaurant....i tenia ganes de fer-les. Són molt fàcils de fer i queden molt resultones.
Si us agrada el curry.....perfecte!!! I si no us agrada, no cal que en poseu! Ara, el que sí que no us aconsello eliminar és l'ametlla ratllada de l'arrebossat.....
Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- Pit de pollastre tallat a tires

- Pa ratllat per arrebossar
- Ametlla en pols (la que he utilitzat és la de Lidl, ja que té algun trosset més gran d'ametlla i per l'arrebossat és ideal).
- Ou
- Curry
- Sal
- Oli OVE
PREPARACIÓ......
- Tallem el pit de pollastre a tires i el salem.
- Preparem el pa ratllat, la farina d'ametlla i el curry (quantitat al vostre gust!). Batem l'ou per arrebossar.
- Arrebossem les tires de pollastre i les fregim en oli abundant.

I ja està!!! Ja podeu gaudir d'unes delicioses tires de pollastre o uns chicken fingers al curry! A casa nostra van volar.....

