Aquestes van ser les nostres postres del dia de Nadal, a casa dels meus sogres.
Unes postres de xocolata molt intenses!
Vaig fer un canvi respecte a la recepta original, substituir el licor de menta pel licor de cafè. Quan el torni a fer (perquè ho tornaré a fer!!!) reduiré la quantitat de licor...pel nostre gust va quedar fortet, fortet! A la recepta us indico la quantitat que he posat i entre parèntesi* la que posaré la propera vegada.
Vinga, us explico!
INGREDIENTS:
- 4 fulles de gelatina
- 100g de nata de 35%
- 130g de sucre
- 300g de xocolata fondant tallada a trossos
- 4 ous M
- 40g de mantega
- 100g de licor de cafè (60g)*
- Hidrateu les fulles de gelatina en un bol amb aigua freda.
- Dins del got poseu el sucre i la xocolata tallada a trossos. Tritureu 10segons/Vel.10
- Afegiu els ous, la mantega i la nata. Programeu 6 minuts/90º/Vel.4
- Incorporeu el licor i les fulles de gelatina ben escorregudes i barregeu 10segons/Vel.3
- Aboqueu la preparació en un motlle de corona de silicona o en gotets individuals. Ha d'estar al frigorífic un mínim de 4 hores. Heu de tenir en compte que per desemmotllar-lo haureu de submergir la base del motlle en aigua calenta uns segons.
- Decoreu al vostre gust i serviu.
Si sou xocolaters us asseguro que us agradarà!
Doncs segurament estaria fortet, peró boníssim!! Fa una pinta deliciosa Olga, i la combinació de café i xocolata és de les més bones que hi ha.
ResponEliminaEspero que els Reis et portin moltes coses :)
Petons!!
No sé com es portaran els Reis amb mi....no sé.....
EliminaPetonets, Debora! Que passis un bonic dia de Reis!
Olga
quina bona pinta noia!!! això ha de ser un vici, i no et diria que no despres de festes....petons i bons reis!!
ResponEliminaSi menges poquet....no és pecat!!! Igualment....et desitjo molts bons Reis!!
EliminaPetons,
Olga
Mmm a mi el puntet del licor de cafè em dona l'efecte que m'encantaria!! i combinat amb xocolata tremendo!! Un petó i feliç 2016!!
ResponEliminaDe ben segur que sí, Eva!!! És molt bo!!
EliminaMolts petons, molt bon Any i....molts bons Reis!
Olga
Que bueno con ese licor tengo que degustarlo.Tiene una pinta fantástica.Bssss
ResponEliminaDoris....te encantará!!
EliminaBesos y...feliz Dia de Reyes!
Olga
Tiene que estar muy buena y aromática.
ResponEliminaBon any Nou i bons Reis Olga
peto
Miquel, molt bon Any!!! Desitjo que ens continuem trobant per la xarxa!!
EliminaPetons,
Olga
Si és de xocolata ben intensa, a casa encantaria! PEtonarros!
ResponEliminaSí, sí! És mooooolt intens!!! Una delícia xocolatera!!!
EliminaPetonets,
Olga