Un altre gran descobriment dels àpats nadalencs d'aquest dies! Un altre èxit del llibre de Webos Fritos Recetas de Fiesta!
El vaig preparar pel sopar nadalenc amb els amics i pel dinar familiar del Dia de Cap d'Any. Va agradar moltíssim! No us enganyo....de veritat.
Els ingredients són senzills i la manera de fer-ho....més!
A la recepta original l'acompanyen amb crudités però jo ho he fet amb bastonets de pa.
Vinga, us explico!!
INGREDIENTS:
- 1 llauna de musclos en escabetx
- 1/4 de ceba dolça
- 150g de formatge cremós (Philadelphia)
- 1 cullerada de l'escabetx dels musclos
PREPARACIÓ:
- Posem tots els ingredients dins el got de la batedora i el batem fins obtenir una pasta ben homogènia.
- Aboquem la pasta dins els gots petits que haurem preparat i l'acompanyem amb un bastonet petit de pa.
Ja veieu quina cosa més fàcil!!! I us ho torno a repetir....molt bo!! Un altre gran descobriment que es queda a la cuina de casa nostra!
M'encanten les teves receptes fàcils i resultones. L'apunto. Gràcies Olga!!!
ResponEliminaGràcies per les teves paraules i per seguir-me! Estic encantadíssima!
EliminaPetonets,
Olga
Aquests els faig en el proper àpat de pica-pica que hagi de preparar! PEtonarros!
ResponEliminaJa veuràs quin èxit tindran!! A la nostra família han agradat molt!
EliminaPetonets,
Olga
Caram Olga...un super aperitiu amb les tres b i a més fàcilet de fer ...m' agrada molt!
ResponEliminaPtnts
Glòria
Doncs sí, Glòria! I agrada molt a tothom que l'ha provat!
EliminaPetonets,
Olga
Oye que rico y que fácil Olga. Una idea para copiar que ya se me están agotando las mías. Besitos.
ResponElimina¡Pues sí, Pilar! ¡Gusta a todo el mundo que la prueba!
EliminaBesos,
Olga
Un éxito. Les ha gustado mucho!
ResponEliminaGracias Olga.
Felices Fiestas
¡Me alegro mucho, Carmen! Igualmente....¡Feliz Año Nuevo!
EliminaUn beso,
Olga