Quina il·lusió poder tornar amb la Glòria i la Marta a fer un @Cuinema6mans! Després de plantejar diferents opcions vam optar per preparar un cóc amb el Thermomix, un cóc de te matxa.
Gràcies a elles he descobert el te matxa. La Marta n'és una enamorada d'ell i la Glòria ja l'ha incorporat a altres receptes. Aprenc molt de les meves companyes!
Com no l'havia tastat mai no vaig posar tota la quantitat de te que posava a la recepta, no em vaig atrevir. Em va agradar molt com va quedar (i a qui el va tastar, també!), o sigui, que repetiré. La propera amb més te!
Vinga, anem a per la recepta!
INGREDIENTS:
Gràcies a elles he descobert el te matxa. La Marta n'és una enamorada d'ell i la Glòria ja l'ha incorporat a altres receptes. Aprenc molt de les meves companyes!
Com no l'havia tastat mai no vaig posar tota la quantitat de te que posava a la recepta, no em vaig atrevir. Em va agradar molt com va quedar (i a qui el va tastar, també!), o sigui, que repetiré. La propera amb més te!
Vinga, anem a per la recepta!
INGREDIENTS:
- 200g de farina d'ús comú
- 3 sobrets de te matxa (el meu, comprat a Mercadona) i una mica més per decorar (opcional)
- 1 sobre de Royal
- 1 polsim de sal
- 15g de sucre vainillat
- 185g de sucre
- 200g de mantega a temperatura ambient (tallada a trossos)
- 3 ous
- Sucre glass per decorar
PREPARACIÓ:
- Escalfem el forn a 180º i preparem el motlle amb spray desemmotllant o amb mantega.
- Posem dins el got del Thermomix la farina, el te matxa, el Royal, la sal i el sucre vainillat. Ho tamissem 10segons/Vel.5. Ho aboquem en un bol i reservem.
- Introduim el sucre dins el got i el pulveritzem 30segons/Vel.10.
- A continuació incorporem la mantega i barregem 30segons/Vel4. Col·loquem la papallona i tornem a barrejar 1 minut/Vel.4.
- Continuem amb els ous, els afegim i ho barregem 1min.30segons/Vel.4. Baixem la barreja al fons del got.
- Incorporem al barreja de la farina i barregem 1 min/Vel.4. Retirem la papallona i ho acabem de barrejar amb l'espàtula.
- Aboquem la massa al motlle i enfornem durant uns 20 minuts o fins que el testador ens surti net. Una vegada finalitzada la cocció deixem reposar 10 minuts dins el motlle. Finalment, el refredem sobre una reixeta.
- Quan el cóc estigui fred, l'empolvorem amb sucre glass i amb te matxa.
Què us ha semblat? Oi que és original?
Si voleu veure el cóc de la Glòria, cliqueu aquí...NO TOT SÓN POSTRES A LA CUINA.
Si voleu veure el cóc de la Marta, cliqueu aquí...PADENOUS.
Hola Olga. Veig que també t'has comprat la 6 i és una passada, però jo com encara no estic totalment bé de la mà, no he pogut treure-li tot el partit. Si que és veritat, que amb una mà la maquineta m'ha ajudat a fer pà i tot.
ResponEliminaNo puc prendre té matxa perquè m'he enterat que no és bó per a la gent amb hipertensió i això m'ha fet parar.
Ja tens molts de cocs al blog, cadascú diferent però deliciós.
M'agrada aquest i no dubte de que té que estar per a no deixar ni una mica.
Besets, m'alegra tornar a veure't activa.
Marisa, sí ja la tinc!!! Si volia continuar fent d'agent comercial Thermomix l'havia de tenir. La veritat és que és una passada...el fet de tenir internet integrat és una passada.
EliminaSaps? Jo encara no he tastat el te matxa com a infusió...
Poquet a poquet torno a estar activa en tot...i vaig millorant dia a dia.
Moltes petonets!!!
Olga
Hola, jo l'he fet amb la KA, el que vaig fer amb la TMX va quedar d'un color molt poc fotogènic i el vaig repetir 😂😂😂😂
ResponEliminaPtnts
Glòria
Glòria...tu has treballat el doble!!! T'ha quedat preciós!!
EliminaBen aviat hi tornem!
Petonets,
Olga
Felicitats Olga, t'ha quedat un bundt espectacular! I ja ho diuen el te matxa agrada o no!!! Quan repetim??
ResponEliminaPtnts
Moltes gràcies per les teves paraules, Marta!
EliminaBen aviat repetirem!
Petonets,
Olga