DIP DE TONYINA A LES FINES HERBES #OlivaSupermercats

 


Sembla ser que tot millora i poc a poc podem tornar a recuperar la nostra activitat d'abans de la pandèmia. Entre d'altres, els sopars d'estiu al porxo tornaran a formar part de la nostra vida. I quines ganes! Amb mesures, amb precaució...però tornaran. 

La recepta que avui us porto és ideal per un sopar d'estiu a la fresca, informal, dels d'anar parlant i gaudint de la taula i de la companyia. Això sí, l'hauríem de presentar en racions individuals o per parelles de convivència. 

Aquest dip el vaig descobrir en una de les classes Thermomix i, com altres, ha arribat per quedar-s'hi.
A més a més, ens permet fer-ho sense lactosa. He seguit la recepta fil per randa excepte amb les herbes...no he utilitzat ni estragó ni cibulet (no m'agraden gaire). 

Per fer-ho he utilitzat tonyina de la marca Dardo que compro a Oliva Supermercats. És un producte que fa molts anys que el compro perquè m'agrada moltíssim! Pots triar entre llauna gran i petita i entre tonyina amb oli de gira-sol o oli d'oliva. 


Us explico la recepta! 

INGREDIENTS:
  • 1 llauna gran de tonyina al natural (240g aprox)
  • 1 iogurt grec o 1 iogurt de soja 
  • 1 cdta de postres de mostassa de Dijon
  • 1 cdta de postres de salsa de soja 
  • 1 polsim de sal 
  • 1 polsim de pebre
  • 1 mica de menta fresca picada (o alfàbrega) 
PREPARACIÓ: 

1. Escorrem la tonyina. 

2. Posem dins del got la tonyina i el iogurt i ho barregem 15 segons/Vel.3. 

3. Incorporem la mostassa, la salsa de soja, la sal i el pebre i ho barregem 20 segons/vel.3. 

4. Per últim afegim la menta fresca o l'herba que ens agradi més i tornem a barrejar 10 segons/vel.2. Ho aboquem a un bol i ho cobrim amb film transparent (que toqui a la preparació, per que no es faci capa). Reservem a la nevera fins el moment de servir. 

Ho podeu menjar amb unes torradetes de pa o amb tires de cogombre i pastanaga. 

Si ho feu de manera tradicional, utilitzeu una batedora a velocitat mitjana (si ho feu a alta velocitat us quedarà tot molt triturat). 

Què us ha semblat? Oi que és ben senzill? Us asseguro que us agradarà moltíssim! 



Comentaris

  1. M’agrada… es fa amb iogurt enlloc de formatge 😉

    Potser així no arrufarà el nas 🤗

    Ptnts
    Glòria

    ResponElimina
  2. Aquests dips els puc fer per mi sola, a casa segons quin producte no triomfa!!!!Ptnts

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!