El protagonista de la #receptaOlivaSupermercats (clica l'enllaç i podràs veure totes les receptes) d'aquest més és el préssec roig Flor de Camp de Benissanet (acreditada amb el segell Terres de l'Ebre Reserva de la Biosfera), fruita dolça Km0 de la Ribera d'Ebre.
És la sort que tinc de viure en una comarca productora de fruita dolça de gran qualitat i de poder-la comprar directament al pagès o pagesa o a una de les nostres botigues de producte de proximitat com Oliva Supermercats.
He preparat dues amanides: en una primera he utilitzat el préssec natural i a l'altra l'he cuinat a la planxa.
Comencem temporada d'estiu en la que l'opció de plats refrescants i senzills de fer és la que la majoria de vegades ens ve de gust.
Podeu fer els muntatges com us suggereixo a les imatges o com més us agradi a vosaltres.
Vinga, us explico!
Amanida 1 (aquesta és una adaptació d'una recepta de Cookidoo, la plataforma de receptes de Thermomix). Podem utií:
- Fulles d'espinacs baby
- Ou dur
- Llagostins cuits
- Pollastre al vapor o a la planxa. També podem utilitzar aquell trosset de pollastre a l'ast o rostit que sobra d'un dinar.
- Préssec roig tallat finet
- Salsa de iogurt, lactonesa o maionesa.
- Pebre mòlt
- Sal
Amanida 2
- Fulles d'espinacs baby
- Cogollos tallats a quarts
- Llagostins cuits
- Vinagremel
- Oli d'oliva VE
- Préssec a la planxa (posem en una paella un rajolí d'oli generós i daurem els talls de préssec per les dues bandes). L'oli restant el repartim per sobre l'amanida.
- Sal
- Pebre mòlt
Desitjo que us agradin aquestes dues propostes i que, si encara no ho feu, us animeu a utilitzar la fruita a les vostres amanides.
Casualitats de la vida... avui he fet una amanida amb albercoc cuit, en el meu cas l'he posat a l'airfryer... i m'ha agradat moltíssim.
ResponEliminaBoníssimes les dues propostes.
PTNTS
Glòria