Qui em coneixeu sabeu que m'encanta el Nadal. Per mi és una època molt bonica, molt màgica i de molta il·lusió.
Il·lusió per tot...per la vida, per la família, pels amics, per una taula bonica i pels bonics records que tinc del Nadal de la meva infantesa.
Avui us presento una amanida que vaig descobrir gràcies a les històries d'Instagram. No té cap complicació, simplement és la presentació.
No cal ni explicació! Només amb les imatges ja teniu suficient.
Què podem utilitzar?
- Ruca, escarola o qualsevol varietat d'enciam que us agradi
- Tomàquets cirerols
- Boletes de formatge de cabra o mozzarella
Ha amanim com més ens agradi: oli d'oliva verge extra, sal i crema balsàmica de vinagre de Mòdena.
Oi que fa goig? És una amanida molt bàsica i senzilla però posada a taula fa molta festa i és fotogènica.
Si us animeu a preparar-la, desitjo que la gaudiu tant com ho vaig fer jo i la meva família.
Queda moooolt bonica i molt nadalenca!
ResponEliminaPtnts
Glòria