Arriba l’estiu, la calor i el temps d’amanides. Dic això perquè a mi les amanides no em venen molt de gust quan fa fred i, per tant, fins que no comença a fer calor seriosament no començo a disfrutar-les.
La que avui us presento és una de les primeres d’aquesta temporada.
He aprofitat un pot de tomàquets cirerols que tenia en conserva i els he combinat amb unes perles de mozzarella Mas Guri que podem trobar a la botiga de Móra d’Ebre Oliva Supermercats. No les he utilitzat tal qual les trobem quan encentem el pot, sinó que les he macerat durant unes hores.
Com he macerat les perles?
- He introduït les perles en un pot de vidre.
- A continuació he incorporat una mica de sal, pebre mòlt i herbes provençals.
- He agafat dos tomàquets deshidratats en conserva d’oli, els he tallat a tires i els he incorporat al pot.
- Per últim, he cobert tot amb oli d’oliva verge extra i ho he tingut macerant d’un dia per l’altre.
He preparat una amanida amb tomàquets cirerols, les perles de mozzarella, les tires de tomàquet i olives verdes. Us asseguro que he xalat molt! Que bona ha quedat! Mediterrànea…molt mediterrània.
Aquest estiu ho repetiré moltes vegades!