Amanida de síndria i formatge de cabra Tovalló Artagro #OlivaSupermercats

 


Després d'un petit descans en la publicació de receptes al bloc, torno a ser per aquí amb una recepta que ja tenia en ment fer-la l'estiu passat i que no vaig arribar a fer-la. 
A més a més, és una recepta Oliva Supermercats

Aquestes últimes setmanes he vist un munt de diferents versions a les xarxes socials i, mira, he recordat que la tenia pendent i he posat mans a la feina. 
Us estic parlant d'una amanida de síndria. Perfecta per la calor de l'estiu! 

Pel que fa a la varietat del formatge de l'amanida, en la majoria de receptes que veig a les xarxes veig utilitzen el feta (formatge d'estil grec, d'ovella o cabra). 


Com sempre que puc trio l'opció del formatge del país, m'he decantat per un dels meus preferits: el Tovalló de Làctics Rasquera (Artagro), elaborat amb llet de cabra pasteuritzada i amb un aspecte característic generat per la marca del tovalló amb el que ha estat elaborat. 
He pogut comprovar que amb la síndria combina a la perfecció! 

Vinga, que us explico com ho he fet: 

Ingredients: 

  • Síndria ben dolceta 
  • Formatge de cabra Tovalló 
  • Pinyons 
  • Oli OVE
  • Sal 
  • Pebre mòlt 
  • Fulles d'alfàbrega 
Preparació: 

1. Tallem la síndria a daus o en forma de boletes. Fem-ho bonic! 

2. Tallem el formatge a daus petits i el repartim per sobre de la síndria.

3. En una paella posem a escalfar una miqueta d'oli i daurem els pinyons. Una vegada els tenim daurats, els repartim per l'amanida.

4. Amanim amb oli d'oliva, sal i un polsim de pebre. 

5. Disposem unes fulles d'alfàbrega un moment abans de servir a taula. Després, us recomano que les talleu i les barregeu amb el contingut de l'amanida. 

Què us ha semblat? Oi que no té cap complicació? Proveu-la i ja veureu com xalareu! És sorprenent i molt, molt refrescant!