Després d'un petit descans en la publicació de receptes al bloc, torno a ser per aquí amb una recepta que ja tenia en ment fer-la l'estiu passat i que no vaig arribar a fer-la.
A més a més, és una recepta Oliva Supermercats.
Aquestes últimes setmanes he vist un munt de diferents versions a les xarxes socials i, mira, he recordat que la tenia pendent i he posat mans a la feina.
Us estic parlant d'una amanida de síndria. Perfecta per la calor de l'estiu!
Pel que fa a la varietat del formatge de l'amanida, en la majoria de receptes que veig a les xarxes veig utilitzen el feta (formatge d'estil grec, d'ovella o cabra).
Com sempre que puc trio l'opció del formatge del país, m'he decantat per un dels meus preferits: el Tovalló de Làctics Rasquera (Artagro), elaborat amb llet de cabra pasteuritzada i amb un aspecte característic generat per la marca del tovalló amb el que ha estat elaborat.
He pogut comprovar que amb la síndria combina a la perfecció!
Vinga, que us explico com ho he fet:
Ingredients:
- Síndria ben dolceta
- Formatge de cabra Tovalló
- Pinyons
- Oli OVE
- Sal
- Pebre mòlt
- Fulles d'alfàbrega
Preparació:
1. Tallem la síndria a daus o en forma de boletes. Fem-ho bonic!
2. Tallem el formatge a daus petits i el repartim per sobre de la síndria.
3. En una paella posem a escalfar una miqueta d'oli i daurem els pinyons. Una vegada els tenim daurats, els repartim per l'amanida.
4. Amanim amb oli d'oliva, sal i un polsim de pebre.
5. Disposem unes fulles d'alfàbrega un moment abans de servir a taula. Després, us recomano que les talleu i les barregeu amb el contingut de l'amanida.
Què us ha semblat? Oi que no té cap complicació? Proveu-la i ja veureu com xalareu! És sorprenent i molt, molt refrescant!