CREMA DE XAMPINYONS







 La meva humil aportació a la RECEPTA DEL 15!!!! 

Amb aquesta crema em va passar lo mateix que amb l'anterior (la crema de porro). Era una manera de "diferenciar" la meva cuina respecte la de la meva mare. 
Ha tingut molt èxit la crema de xampinyons. Sempre l'he preparat per algun dinar festiu, sopar amb amics, .........i calenteta, entra molt bé.
No té cap complicació! És molt fàcil!

En qüestió de quantitats........encara he de millorar. La majoria dels plats els faig una mica "a ull", no compto les quantitats exactes. Poc a poc avançaré en aquest  tema! 

INGREDIENTS (4 persones):

  • 250gr-300grs de xampinyons 
  • 1 porro gran
  • Caldo 
  • 250 ml de nata 
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
ELABORACIÓ:

  1. Tallem a trossos els xampinyos i a rodanxes el porro.
  2. Posem oli d'oliva a calentar en una cassola. 
  3. Sofregim el porro. 
  4. Quan porti uns minuts (5 min. aprox), afegirem els xampinyons i continuarem sofregint durant uns 5-8 minuts més. 
  5. Cobrirem els xampinyons amb el caldo i ho deixarem coure durant uns 20 minuts, fins que veurem que     estarà tot ben cuit.
  6. Traurem del foc i ho triturarem amb la batedora. 
  7. Abocarem la nata i ho salpebrarem.Tornarem a posar la cassola al foc fins que arribi a l'ebullició. Ho hem d'anar remenant ben remenat .        





...i ja podrem gaudir d'una crema ben calenta!