La recepta d'aquest FLAM DE CAFÈ me la va passar una amiga meva, la Montse. És un flam molt suau.
INGREDIENTS (4 persones):
- 1/2 l de nata per montar
- 1 sobre de flam ROYAL de 4 racions
- 1/2 got petit de cafè normal
- 1/2 got petit de cafè soluble descafeïnat
- caramel líquid
PREPARACIÓ:
- Posem al foc un cassó amb la nata i el contingut del sobre del flam. Ho anem remenant a poc a poc.
- Mentrestant es calenta la nata, preparem les flameres. Posem una mica de caramel líquid (al gust).
- Quan arribi al bull la nata, aboquem el cafè normal i ho fem bullir una mica més.
- Apaguem el foc i retirem.
- Afegim el cafè soluble descafeïnat i ho remenem ben remenat.
- Aboquem el flam líquid a les flameres. Ho deixem refredar una mica i ho posem a la nevera.
A l'hora de presentar-lo li podeu fer una muntanyeta de nata al costat, espolvorejar-lo amb fideus de xocolata,.....com més us agradi!!!!!
Molt bona proposta Olga!!!! aquests flans es fan en una "pim pam" i quedes com una reina... Referent als gotets de torró que avui he publicat, si son de iogurt, però no faig anar les tapes quallen a l´aire sense tapa... Petons, i Bon Any!!!!
ResponEliminaaquest flam em sona, jejejeej
ResponEliminaHola Olga, vull felicitarte per el teu nou blog de cuina. De ben segur que el seguire amb curiositat.
ResponEliminaEnhorabona. Angelines Pedrola