FLAM DE CAFÈ

La recepta d'aquest FLAM DE CAFÈ me la va passar una amiga meva, la Montse. És un flam molt suau.
INGREDIENTS (4 persones):

              
  • 1/2 l de nata per montar
  • 1 sobre de flam ROYAL de 4 racions
  • 1/2 got petit de cafè normal
  • 1/2 got petit de cafè soluble descafeïnat
  • caramel líquid
PREPARACIÓ:
  1. Posem al foc un cassó amb la nata i el contingut del sobre del flam. Ho anem remenant a poc a poc.
  2. Mentrestant es calenta la nata, preparem les flameres. Posem una mica de caramel líquid (al gust).
  3. Quan arribi al bull la nata, aboquem el cafè normal i ho fem bullir una mica més.
  4. Apaguem el foc i retirem.
  5. Afegim el cafè soluble descafeïnat i ho remenem ben remenat.
  6. Aboquem el flam líquid a les flameres. Ho deixem refredar una mica i ho posem a la nevera.
A l'hora de presentar-lo li podeu fer una muntanyeta de nata al costat, espolvorejar-lo amb fideus de xocolata,.....com més us agradi!!!!! 


Comentaris

  1. Molt bona proposta Olga!!!! aquests flans es fan en una "pim pam" i quedes com una reina... Referent als gotets de torró que avui he publicat, si son de iogurt, però no faig anar les tapes quallen a l´aire sense tapa... Petons, i Bon Any!!!!

    ResponElimina
  2. aquest flam em sona, jejejeej

    ResponElimina
  3. Hola Olga, vull felicitarte per el teu nou blog de cuina. De ben segur que el seguire amb curiositat.
    Enhorabona. Angelines Pedrola

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Digue'm què opines!!!