A casa meva no poden faltar els iogurts casolans!!! Són els preferits dels meus fills, la Cristina i el Joan. La meva mare sempre els va fer a casa i jo he seguit la seva tradició.
Són molt fàcils i ràpids de fer, ja ho veureu!!!
INGREDIENTS:
- 1 litre de llet (pot ser sencera, semidesnatada o desnatada; jo els he fet amb els tres tipus de llet i sempre queden bé)
- 4 cullerades soperes de sucre
- 4 cullerades soperes de llet en pols desnatada
- 1 iogurt grec
- En un bol de la batedora hi poseu el iogurt, el sucre, la llet en pols i un 1/2 l de llet. Ho bateu a una velocitat mitjana.
- Aboqueu la barreja als gots de iogurt. Ho heu de repartir molt bé entre els 8 gots.
- Acabar d'omplir els gots amb la llet.
- Remenar got a got amb una cullereta de postre. És molt important aquest pas per tal que us quedin consistents.
- Col·locar els gots a la iogurtera i tapar-la. Deixeu-los unes 11h-12h, tapeu-los amb paper d' alumini i guardeu-los a la nevera.
Que bons aquests iogurts cassolans!! la mare també en feia, però no acabem de saber que va passar amb la iogurtera, no la trobem per cap lloc. Serà questió de demanar-ne una als Reis.... Petons, i Bon Any!!!!
ResponEliminaA mi també m'agrada fer iogurt. Que et puc preguntar com has fet aquests gotets tan macos?
ResponElimina