Aquest flam és facílissim de fer!
Fa uns dies , la meva amiga Maria José em va explicar com feia aquest flam i...... vaig decidir provar-ho.
- llet sencera
- caramel líquid
- flam ROYAL
- poma(millor d'una varietat que sigui àcida)
ELABORACIÓ:
- Fer un flam seguint els passos que ens indiquen al FLAN ROYAL.
- Mentrestant preparem el flam, posem caramel líquid a la flamera i tallem a trossets ben finets les pomes.
- Repartim la poma per tota la base de la flamera.
- Quan tenim llest el flam, omplim la flamera (veureu que la poma puja; serà la base del flam), ho deixem refredar una miqueta i el posem a refredar a la nevera.
Ho podeu fer en una flamera gran o en una individual. Les que tinc jo són del Tupperware (els flams queden molt bonics i són molt fàcils de desmotllar).
fa molt bona pinta!!!! jo no tinc flamera, si utilitzes flameres individuals, saps quants en surten?? es podria fer amb un motlle de plum-cake??
ResponEliminaCaram, quina pinta mes deliciosa!!! Petons
ResponEliminaÉs molt bo!!!! Segons quina sigui la classe de poma que hi posis li pots donar un toc o un altre!!!He entrat al teu blog i m'he quedat per seguir-te!!!!
EliminaSalut i petons!!
Olga
segur que amb poma està boníssim Olga!!! Moltíssimes gràcies per participar a Memòries. petonets
ResponEliminaDe res, Judith!!! És tot un plaer participar-hi!!!!
EliminaPetons,
Olga
Què maco queda amb aquesta flamera i això de la fruita a dins m'agrada.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
La flamera és molt bonica, sí......fa molts anys que la tinc!!!! Més o menys...17!!!! És una de les primeres coses que vaig comprar del Tupperware!!!!
EliminaGràcies a vosaltres!!!! és tot un plaer participar!!!
petons,
Olga
Mmmmmm
ResponEliminaMolt bo ha d'estar!!!
A veure si aviat el puc tastar!!!
Una abraçada.