Aquesta recepta és de la senyora Maria de Bibiana, d'Ascó. Ens l'ha enviat la Gemma i, com no, de seguida l'he provat de fer.
He fet una petita variació de la recepta original: no li he posat pebrot.
INGREDIENTS:
- 250 grs d'abadejo dessalat
- 200 grs de patata bullida
- 1 ou
- Pebrot en conserva
- All i julivert
- Oli d'oliva
PREPARACIÓ:
- Bullir les patates (jo he posat una fulla de llorer) i posar-les a escórrer. Xafar-les amb una forquilla fins fer un puré.
- Separar la clara del rovell.
- Barrejar tots els ingredients amb el rovell.
- Pujar la clara a punt de neu.
- Afegir la clara a la barreja a poc a poc.
- Fregir amb oli d'oliva abundant.
I......a gaudir d'uns bons bunyols d'abadejo casolans!!!!!!
Olga, quina bona pinta, avui ja tinc el sopar!
ResponEliminaGràcies, Tere!!! ja veuràs que bons que són!!!;)
EliminaBon profit!!!
Ets una artista noia, tota la vida menjant bunyols de ma mare i sempre m’ha fet mandra fer-los i mira tu... apuntar, pim pam i menjats. Uf, uf, m’hauré de posar les piles.
EliminaQuin bé de Déu de bunyols!!!! Bons per qualsevol moment del dia!!! Petons Olga!
ResponEliminaSón fets a l'estil d'abans, són molt bons. Fins que no s'acaben, no pots parar de menjar!!!!
EliminaPetons,
Olga
El primer que m'ha cridat es el nom de albadejo..he pensat, i eso que es??? Dedueixo que es bacallà i si es així a mi m'encanta i mès els bunyols, així que apuntada queda la recepta. Petons mil!!!!
ResponElimina