BUNYOLS D'ABADEJO DE LA MARIA DE BIBIANA

Aquesta recepta és de la senyora Maria de Bibiana, d'Ascó. Ens l'ha enviat la Gemma i, com no, de seguida l'he provat de fer. 
He fet una petita variació de la recepta original: no li he posat pebrot.

INGREDIENTS:
  • 250 grs d'abadejo dessalat
  • 200 grs de patata bullida
  • 1 ou
  • Pebrot en conserva
  • All i julivert
  • Oli d'oliva
PREPARACIÓ:
  1. Bullir les patates (jo he posat una fulla de llorer) i posar-les a escórrer. Xafar-les amb una forquilla fins fer un puré.
  2. Separar la clara del rovell.
  3. Barrejar tots els ingredients amb el rovell.
  4. Pujar la clara a punt de neu. 
  5. Afegir la clara a la barreja a poc a poc.   
  6. Fregir amb oli d'oliva abundant. 



 I......a gaudir d'uns bons bunyols d'abadejo casolans!!!!!!