Top blocs de receptes

diumenge, 5 de febrer de 2012

COQUES D'ASCÓ


Menjar COQUES D'ASCÓ és.....un plaer!! Almenys ho és per mi!!! 
Mireu si ho és, que les meves amigues Montse i Gemma sempre  compren una bosseta per mi quan pujo a veure-les (moltes gràcies, noies!!!). Només de pensar-hi se'm fa la boca aigua!!!

La recepta que us passo me la va facilitar una senyora d'Ascó a través de la Gemma. La senyora Maria de Bibiana diuen que les fa boníssimes......
Si voleu tastar unes bones coques tradicionals, seguiu aquesta recepta.

INGREDIENTS:
  • 1 got ple d'ous (3o 4)
  • 1 got de sucre
  • Una mica més de 1/2 got d'oli
  • 1 got de suc d'haver bullit matafaluga i celiandre (jo ho vaig substituir per anís)
  • Esperit de llima (opcional)
  • 70grs de llevat fresc
  • Farina, la que hi entri
ELABORACIÓ:
  1. Comencem barrejant els líquids amb el llevat. A continuació afegim el sucre i la farina, fins que ens quedi una massa que no se'ns enganxi als dits.
  2. La massa la posem en un rivell i la deixem reposar dues hores.
  3. Fem boles i donem la forma de coques (una mica aplanadetes i amb un foradet petit al mig).
  4. Pintem les boles amb oli i sucre.
  5. Calentem el forn a 200º i posem la llanda al forn. Han d'estar uns 10 minuts aproximadament. 

8 comentaris:

  1. No l'he provat mai aquesta coca, i tenen una bona pinta.... Ara men menjaria per verenar!!
    Petons

    ResponElimina
  2. Aquestes coques tenen una pinta deliciosa, no m'extranya que menjar-les sigui un plaer.
    Petons

    ResponElimina
  3. mmm que bones deuen ser, jo tampoc les he provat mai.

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. moltes gràcies per nombrar-me al blog, m'ha fet il·lusió.....
    i sí, son molt bones les coques d'Ascó, les teves no les he provat, encara ehhhhhhh jajajjaja, però les de Maria ho puc dir.... bonissimesssssss

    sóc Gemma xq em surt "Unknown"... no entenc res ;(

    ResponElimina
  6. fan una cara bonissima, jo no les he probat, pero si pujo a Asco a veure els companys ja les probare,ja.
    molts petons

    ResponElimina
  7. em podries assenyalar la mida del got? i quina quantitat de matafaluga hi poses?
    Moltíssimes gràcies x la recepta :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. La tassa que he utilitzat és una tassa de te, però ho pots fer amb un got d'aigua.
      Que et quedin ben bones!!!!
      Olga

      Elimina

Digue'm què opines!!!