Mireu si ho és, que les meves amigues Montse i Gemma sempre compren una bosseta per mi quan pujo a veure-les (moltes gràcies, noies!!!). Només de pensar-hi se'm fa la boca aigua!!!
La recepta que us passo me la va facilitar una senyora d'Ascó a través de la Gemma. La senyora Maria de Bibiana diuen que les fa boníssimes......
INGREDIENTS:
- 1 got ple d'ous (3o 4)
- 1 got de sucre
- Una mica més de 1/2 got d'oli
- 1 got de suc d'haver bullit matafaluga i celiandre (jo ho vaig substituir per anís)
- Esperit de llima (opcional)
- 70grs de llevat fresc
- Farina, la que hi entri
ELABORACIÓ:
- Comencem barrejant els líquids amb el llevat. A continuació afegim el sucre i la farina, fins que ens quedi una massa que no se'ns enganxi als dits.
- La massa la posem en un rivell i la deixem reposar dues hores.
- Fem boles i donem la forma de coques (una mica aplanadetes i amb un foradet petit al mig). També podem escampar la massa donant-li forma rectangular i anar tallant la massa amb les tisores.
- Pintem les boles amb oli i sucre.
- Calentem el forn a 200º i posem la llanda al forn. Han d'estar uns 10 minuts aproximadament.
- Les deixem refredar sobre una reixeta.
I ja podeu gaudir d'un dels dolços tradicionals més bons que hi ha! Per mi són molt especials...me les estimo moltíssim!
No l'he provat mai aquesta coca, i tenen una bona pinta.... Ara men menjaria per verenar!!
ResponEliminaPetons
Aquestes coques tenen una pinta deliciosa, no m'extranya que menjar-les sigui un plaer.
ResponEliminaPetons
mmm que bones deuen ser, jo tampoc les he provat mai.
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminamoltes gràcies per nombrar-me al blog, m'ha fet il·lusió.....
ResponEliminai sí, son molt bones les coques d'Ascó, les teves no les he provat, encara ehhhhhhh jajajjaja, però les de Maria ho puc dir.... bonissimesssssss
sóc Gemma xq em surt "Unknown"... no entenc res ;(
fan una cara bonissima, jo no les he probat, pero si pujo a Asco a veure els companys ja les probare,ja.
ResponEliminamolts petons
em podries assenyalar la mida del got? i quina quantitat de matafaluga hi poses?
ResponEliminaMoltíssimes gràcies x la recepta :)
La tassa que he utilitzat és una tassa de te, però ho pots fer amb un got d'aigua.
EliminaQue et quedin ben bones!!!!
Olga
diaveAsac-mu_Springfield Travis Price Here
ResponEliminatomervievey