PINTXO D'OU DE GUATLLA Publicat per La Cuina de l'Olga el dia de febrer 21, 2012 Obtén l'enllaç Facebook X Pinterest Correu electrònic Altres aplicacions Aquest pintxo el va preparar el meu pare la setmana passada. Sempre l'he vist cuinar i provar coses noves!!! No té cap complicació: llesca de pa (sense torrar) i ou de guatlla fregit. Si us agrada, li podeu afegir "huevas de lumpo". A "pintxear"!!!! Comentaris Els fogons de la Bordeta21 de febrer del 2012, a les 19:08M'encanten els pintxos amb ous de guatlla... i si li poses una mica de sobrassada també està pa'morirse! jejejePEtonetsSandraResponEliminaRespostesResponRoser21 de febrer del 2012, a les 20:09Aquest pintxo mai falla!! És un èxit assegurat; és tant bo!!PetonsResponEliminaRespostesResponMacedonia en familia22 de febrer del 2012, a les 13:58Es un pintxo sencill i moolt bó!! A mi m'agrada molt amb formatge de cabra... una delicia!!ResponEliminaRespostesResponmontse vidal26 de febrer del 2012, a les 11:33quina bona pinta Ola. jo també els faig amb la torrada amb sobressada i queda boníisim.felicitats pel blogResponEliminaRespostesResponUnknown25 de novembre del 2012, a les 20:56Tens un pare que val un imperi!!!Felicita'l de part nostra.Lourdes.ResponEliminaRespostesResponAfegeix un comentariCarrega'n més... Publica un comentari a l'entrada Digue'm què opines!!!
M'encanten els pintxos amb ous de guatlla... i si li poses una mica de sobrassada també està pa'morirse! jejeje
ResponEliminaPEtonets
Sandra
Aquest pintxo mai falla!! És un èxit assegurat; és tant bo!!
ResponEliminaPetons
Es un pintxo sencill i moolt bó!! A mi m'agrada molt amb formatge de cabra... una delicia!!
ResponEliminaquina bona pinta Ola. jo també els faig amb la torrada amb sobressada i queda boníisim.
ResponEliminafelicitats pel blog
Tens un pare que val un imperi!!!
ResponEliminaFelicita'l de part nostra.
Lourdes.