Fa uns anys, els nostres amics Jose i Núria em van regalar un llibre de pintxos pel meu aniversari.
Aquest llibre m'ha estat molt útil a l'hora de preparar pintxos i.....per reelaborar alguns d'ells.
Aquest, és un pintxo tan senzill com únic.
Només heu de tallar a trossets petits el pernil salat i barrejar-lo amb allioli.
Mmmm.......
Aquest llibre m'ha estat molt útil a l'hora de preparar pintxos i.....per reelaborar alguns d'ells.
Aquest, és un pintxo tan senzill com únic.
Només heu de tallar a trossets petits el pernil salat i barrejar-lo amb allioli.
Mmmm.......
Una barreja genial de pernil salat amb allioli!!
un boníssim aperitiu!!
ResponEliminaMolt original aquesta fusió de sabors!!! Ho provaré segur.
ResponEliminaPtns i sobre tot... SALUT!!!
Lourdes.
Tant original com senzill, en prenc nota.
ResponEliminauna salutació,
www.unestapes.blogspot.com
El gust genial que té i el que sigui tan senzill de fer........és una barreja perfecta d'èxit!!
EliminaSalut!
Olga
Ostres, no m'imagino el gust, quin contrast.
ResponEliminaMoltes gràcies per participar.
Gràcies a vosaltres!!!
EliminaEl gust és genial. Tothom qui l'ha provat s'ha quedat....parat!!!!
Salut!
Olga
Quina barreja més diferent! no me l'hagués pensat mai. Moltíssimes gràcies per participar a Memòries. Molts petonets
ResponEliminaGràcies, Judith!!
EliminaÉs un pintxo que sorprèn força.....
A casa nostra s'ha convertit en habitual.
Salut i petons,
Olga
Jo el faig igual amb una llesca de pa untada amb allioli i amb el pernil a encenalls per sobre....
ResponEliminaUna passada de fàcil, una passada de bo!
Sembla boníssim o tinc que provar
ResponElimina