Aquesta mona l'he preparat per la meva neboda Clara. No sóc la seva padrina, però a la meva filla li ha fet molta il·lusió preparar-la amb mi.
La base és un "Bizcocho Genovés" de "Imprescindible" de la Thermomix.
El farcit és melmelada de poma i crema. També he preparat una crema de mantega amb xocolata per muntar la vora, per poder enganxar l'ametlla trossejada i per fer la decoració (l'he posat en una màniga pastissera).
La capa de dalt, l'he preparat de la manera que ens va ensenyar la senyora Paquita Descarrega a l'última sessió de cuina dels Amics i amigues de la Cuina de Móra d'Ebre: 3 cullerades de melmelada d'albercoc, 2 cullerades de sucre i suc de 1/2 llimona. Es porta al bull i es va remenant durant uns 5 minuts.
Els passos, foto a foto!!!
Felicitats!,les dues son ben boniques (de veure), i criden ben fort:TASTE'MMMM...!!!
ResponElimina=) Mª Assumpció