Aquesta recepta potser l'hauria d'haver publicat abans de la del Pastís de'Ensaladilla amb Pa de Motlle,però.........he canviat l'ordre.
La vaporera que tenim a casa la tenim molt explotada!!! Sobretot a l'estiu!!!
Des que vaig fer per primera vegada l'"ensaladilla russa" amb la vaporera, no l'he tornat a coure amb olla.
Primer tallo a trossets les bajoques i la pastanaga. Ho poso a coure uns 20 minuts. Mentrestant, tallo les patates i les faig a taquets petits. Quan he acabat de fer-ho, ho poso a coure a la safata de damunt.
Els ingredients queden al seu punt de cocció!!!! Queden una mica cruixents!!!..com si fos "al dente".
Un cop cuites les verdures, preparem l' ensaladilla amb els ingredients que més ens agraden. Aquesta vegada vaig posar-hi ou dur, olives farcides i tonyina . També podeu afegir anxoves.
Al vostre gust!!!!
Al vostre gust!!!!
Mmmmmm, el forn de vapor serà la nostra propera adquisició!
ResponEliminaLa verdura al vapor és molt millor que bullida, sempre que puc l'hi faig!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Que bo i sa! petons
ResponEliminaCom m'agrada l'ensaladilla russa, i mai l'hem fet així... ens hauràs de convidar a dinar un dia! :P
ResponEliminaPetonets
Sandra
Tens tota la raó,al vapor canvia de gust,cal provar-la per saber-ho.Jo tampoc he tornat a fer servir l'olla.Que vagi de gust.
ResponElimina=) Mª Assumpció
Quina maquineta més xula... tot queda molt millor al vapor, m´encanta la teva proposta. Petons,
ResponElimina