Una de les verdures que més ens agraden són els espinacs.
Aquesta vegada els he fet amb sobrassada. Normalment les faig sofregides amb pernil salat o amb bacon, però aquesta vegada....vaig obrir la nevera i......vaig triar sobrassada.
Ingredients: espinacs cuits, sobrassada, dos alls sencers (o la quantitat que preferiu!!).
Elaboració:
- Posem oli en una paella amb els dos alls.
- Quan l'oli estigui ben calent, aboquem els espinacs. Ho remenem durant dos minuts aproximadament.
- Afegim la sobrassada.
- Sofregim fins que la sobrassada quedi ben desfeta.
Quin plat tant senzill i bo! Mha agradat molt petons
ResponEliminaM'encanten els espinacs, jo a vegades els faig amb roquefort, però la teva proposta amb sobrassada segur que la provo. Gràcies per tantes idees fàcils!
ResponEliminaMoltes gràcies pels vostres comentaris!!!!
ResponEliminaPetons!!
Olga
Felicitats, he decidit atorgar-te el premi Liebster!
ResponEliminaLaura....què és això?? un premi??? no sé de què va.....M'ho pots explicar???? Gràcies!!
EliminaOlga
Moltes gràcies, Laura!!! He investigat què és això del premi Liebster!!!! Quina emoció!!
ResponEliminaMil gràcies!!!! Ara em toca a mi......
Petons!!
Olga
Ei!! ja veig que ja has investigat! ho havia publicat al meu mur! Moltes felicitats!! t'ho mereixes!
ResponElimina