Ens trobem davant d'una truita............molt suau.
Si la fem amb carabassons de l'hort és molt, molt, molt suau.
INGREDIENTS (5 persones aprox.):
- 2 Carabassons grossos
- 1 Ceba
- Pernil salat tallat a trossets petits
- 5 ous
- Oli d'oliva i sal
ELABORACIÓ:
- Tallem la ceba a trossos, segons el vostre gust.
- Tallem a rodanxes molt fines els carabassons.
- Sofregim la ceba.
- Al cap d'uns 5 minuts, aboquem el carabassó i el sofregim. Anem remenant sovint. Poc a poc ens adonarem que el carabassó va reduint.
- Quan el carabassó i la ceba estan quasi fets afegim el pernil i ho anem remenant. Apaguem el foc quan la barreja estigui ben feta.
- Batem els ous i hi aboquem la ceba, carabassó i pernil. A mi m'agrada fer-ho d'aquesta manera; no ho aboco directament a la paella. Ja podem fer la truita a la paella!!!!
Jo també acostumo a barrejar els ingredients de la truita a banda,aquesta combinació amb pernil la desconeixia,ha de tenir un gust molt particular.
ResponEliminaBoníssima.=) Mª Assumpció
Ha d'estar molt bona! Un dia d'aquests et copio.
ResponEliminaGràcies pels vostres comentaris, noies!!!!
ResponEliminaOlga
M'agrada molt la truita de carabassó i amb el toc de pernil em sembla que t'ha quedat estupenda! Petons
ResponEliminaA casa ens agraden molt les truites de carabasso, el pare en fa a l´hort i quan es el temps ens surten per les orelles... jo la faig clàssica, però el meu marit la fa amb "xispa" hi fica xoris vermell... així que no em sorpren ficar pernil salat... Mooooooolt bona.. petons,
ResponEliminaAl meu pare li agrada molt donar el "toquet" del pernil a molts plats i, és clar, ho he heredat d'ell......
ResponEliminaGràcies per visitar-me!!! Petons a totes!!!
Olga