Ens trobem davant d'una truita............molt suau.
Si la fem amb carabassons de l'hort és molt, molt, molt suau.
INGREDIENTS (5 persones aprox.):
- 2 Carabassons grossos
- 1 Ceba
- Pernil salat tallat a trossets petits
- 5 ous
- Oli d'oliva i sal
ELABORACIÓ:
- Tallem la ceba a trossos, segons el vostre gust.
- Tallem a rodanxes molt fines els carabassons.
- Sofregim la ceba.
- Al cap d'uns 5 minuts, aboquem el carabassó i el sofregim.
Anem remenant sovint. Poc a poc ens adonarem que el carabassó va reduint.
- Quan el carabassó i la ceba estan quasi fets afegim el pernil i ho anem remenant. Apaguem el foc quan la barreja estigui ben feta.
- Batem els ous i hi aboquem la ceba, carabassó i pernil.
A mi m'agrada fer-ho d'aquesta manera; no ho aboco directament a la paella.
Ja podem fer la truita a la paella!!!!