TRUITA DE CARABASSÓ, CEBA I PERNIL SALAT

Ens trobem davant d'una truita............molt suau. 
Si la fem amb carabassons de l'hort és molt, molt, molt suau. 

INGREDIENTS (5 persones aprox.):

  • 2 Carabassons grossos
  • 1 Ceba
  • Pernil salat tallat a trossets petits
  • 5 ous
  • Oli d'oliva i sal

ELABORACIÓ:
  1. Tallem la ceba a trossos, segons el vostre gust.
  2. Tallem a rodanxes molt fines els carabassons. 
  3. Sofregim la ceba. 
  4. Al cap d'uns 5 minuts, aboquem el carabassó i el sofregim. Anem remenant sovint. Poc a poc ens adonarem que el carabassó va reduint. 
  5.  Quan el carabassó i la ceba estan quasi fets afegim el pernil i ho anem remenant. Apaguem el foc quan la barreja estigui ben feta.
  6. Batem els ous i hi aboquem la ceba, carabassó i pernil. A mi m'agrada fer-ho d'aquesta manera; no ho aboco directament a la paella. Ja podem fer la truita a la paella!!!!