Jo, he afegit alguna coseta més.........el fet de que sofregeixo més la ceba i el carabassó i els trossets de pernil salat.
Si no teniu tomàquets madurs en el moment de cuinar el freginat podeu incorporar tomaca fregida casolana.
INGREDIENTS (4p):
- 2 Carabassons mitjans
- 2 tomàquets ratllats o 6 cullerades de tomaca fregida casolana
- 1 ceba tendra grossa tallada a tires
- 2-3 patates grosses
- Dau petits de pernil salat
- 4 ous
ELABORACIÓ:
- Tallar a rodanxes primes el carabassó i la patata.
- Ratllar els tomàquets.
- Tallar la ceba a tires (tamany, al vostre gust).
- Sogregir una mica la ceba i el tomàquet.
- Afegir el carabassó i remenar.
- Al cap d'uns minuts, incorporar la patata. Ho anem remenant a foc lent.
- Quan estigui quasi cuit afegirem els daus de pernil salat. Remenar.
- *Si haguéssim triat l'opció de posar-hi tomaca fregida, ara seria el moment d'incorporar-la. Remenar.
- Tot seguit, afegirem els ous i els salarem. Amb el foc baix, esperarem a que els ous estiguin cuits. Un cop estiguin cuits, apagarem el foc.
Aquest plat ens el podem menjar calent o tebi, al nostre gust.
És molt senzill i......molt bo!!!! Els de casa meva disfruten moltíssim amb ell!!!
Aquets ingredients tan habituals i comuns, no havia pensat mai de combinar-los així. Sempre s'aprenen coses amb tu...
ResponEliminaGràcies pel teu comentari!!!!!
EliminaOlga
Molt bó i fantàstic per aprofitar els carabassons de l´hort de casa... apuntada la recepta!! petons,
ResponEliminaJoaquina, jo encara recordo la primera que vaig menjar aquest plat......Amb els carabassons de l'hort de casa queda molt diferent de si la fem amb els carabassons del súper!!!!
EliminaPetons,
Olga
No m'extranya que els de casa disfrutin amb aquest plat, ha de ser super bo, m'encanta. Per mi calent i amb un bon tall de pa per sucar... nyam, nyam...
ResponEliminaPetons
Ben facil y tan bo com te que estar, amb mitja barra de pa...oooh!!!
ResponEliminaPetons
Pascu Vicens
Oi tant que val Olga, que ningú es pedi aquesta fantàstica recepta de la sogra!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Quina bona pinta!!
ResponEliminaVinc perquè no coneixia aquesta recepta i m'encanta. Vaig a copiar-la i la faré.
ResponEliminaAra amb les verdures d'estiu, estarà ben bona. Besets
Ja ho saps, no???
ResponEliminaEn som moooolt fans del teu freginat!
Ptnts
Glòria