Ahir vaig experimentar amb la "patatapizza o la pizzapatata". Haurem de decidir el nom, perquè el meu fill i la meva filla no es van posar d'acord.......
En compte de fer una base de pizza, la base l'he fet amb patata bullida.
Ingredients:
- Patata bullida tallada a rodanxes
- Tomàquet fregit
- Bacon
- Mozzarella
- Orenga
ELABORACIÓ:
- Bullim les patates
- Un cop bullides i fredes, les tallem a rodanxes
- Preparem una safata de forn i muntem la base amb oli d'oliva
- Repartim les rodanxes de patata i les salem
- Escampem la tomaca fregida
- Repartim el bacon
- Cobrim amb mozzarella
- Empolvorem amb orenga
- Ho enfornem fins que la mozzarella estigui daura
Jo proposo més noms: patapizza o pizzatata.
ResponEliminaTé una pinta genial, per cert!
Maria Josep, gràcies per les dues opcions!! A veure si ens posem d'acord....jejejejej
EliminaLa veritat és que em va sorprendre.....va quedar molt gustosa.
Gràcies pels teus comentaris, tu sempre hi ets!!!!
Una abraçada,
Olga
el nombre es lo de menos pero buena seguro que esta Olga y tus hijos si les gusta ya se lo pondran ellos algun dia.
ResponEliminapeto
Tienes toda la razón!!! El nombre es lo de menos...lo importante es que está buenísima!!!
EliminaPetons,
Olga
Fàcil i ràpida calen poques paraules, les imatges parlen soles.Felicitats.=)MªAssumpció
ResponEliminaAssumpció!!!! Prova de fer-la!!! Us agradarà!!!
EliminaGràcies per seguir-me i per comentar les meves receptes!! Què faria sense les teves paraules!!!! Moooooolts petons!!!!
Olga
Aquest cap de setmana em vaig animar i vaig fer aquesta recepta, petò vaig canviar el bacon per tonyina. Va estar molt bé! Gràcies per les idees!
ResponEliminaJJjjejej...De res, Maria Josep!!!
EliminaGràcies a tu per seguir-me!!!
Salut!
Olga
La he feta,un ÈXIT, a casa no ens agrada el bacon,però sempre tinc pit de gall d'indi per fer daus,filatejar,picar,... Tornaré a repetir,segur! =)Mª Assumpció
ResponElimina