Quan vaig veure el repte del mes d'agost dels Fogons de la Bordeta...no m'ho vaig pensar dues vegades!!!! http://elsfogonsdelabordeta.wordpress.com/2012/07/20/la-recepta-del-15-dagost-3/
Necessitareu:
- Massa de pizza (la podeu comprar feta o la podeu fer vosaltres). En aquest cas, l'he preparat jo mateixa.
- Tomaca fregida
- Carabassó tallat a rodanxes molt primes
- Salmó, anxoves, pernil salat........complements al vostre gust!!!!
- Formatge mozzarella
- Orenga
Elaboració:
- Preparem la massa de la pizza i l'escampem fins que quedi ben primeta.
- Tallem trossets circulars de pizza (jo ho he fet amb un motlle d'emplatar) i els col·loquem en una safata de forn muntada amb oli.
- Posem tomaca fregida.
- Col·loquem el carbassó a cada pizzeta i damunt posem el salmó, el pernil....
- Cobrim amb mozzarella i un polsim d'orenga.
- Ho enfornem durant uns 15 minuts aprox. a 180º-200º.
molt bó olga!!..
ResponEliminaun pas a pas perfecte!!
encara no ha trobat la manera de que la gent en seguixca en el nou blog..se que alguns ho fan per mitg de correu electronic..
pero si poses en google desucreisal wordpres..ix..
moltes grasies guapa..petonets!!
p.d..perdon per les faltes de ortografia..no se escriure en catala....je.je
Ahhh!! i gràcies per fer-te seguidora del meu!!!!!
EliminaPetons,
Olga
D'acord, ho provaré amb el correu electrònic!!! Bé, de moment et tinc enllaçada en el meu blog.....
ResponEliminaUna abraçada!!
Olga
Oh, ideals per a un sopar de tapes! M'encanta com t'han quedat!
ResponEliminaPer cert, podries treure la verificació de àraules per comentar? Es fa molt feixuc! Gràcies!
Moltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Sandra, ja he tret la verificació de paraules!! Gràcies pel consell!!!!
ResponEliminaÉs tot un plaer participar amb vosaltres!!!
Petons,
Olga
Quina bona pinta, ho provo segur!!
ResponEliminaSussi
Quines pizzetes més xules has fet! tenia ganes de fer unes mini pizzes, les faré pròximament!
ResponEliminaPetons!