Si teniu un pernil a casa, aquesta és una bona manera d'aprofitar les parts més seques que no es poden fer a tallets per menjar.
Talleu a trossets el pernil més sec i piqueu-ho amb la picadora fins que us quedi molt, molt picat. Fins que sembli pols!!!!
Aquest "polsim de pernil" el podeu aprofitar per afegir-lo a les vostres amanides, plats de pasta,......o allò que vosaltres vulgueu!!!!
Molt interessant! Es pot fer servir per moltes receptes! Gràcies! Petons
ResponEliminaHo vaig descobrir la setmana passada. Un dia ho vaig posar en una amanida i un altre a la pasta, i la veritat, és que li dóna un toc especial.
ResponEliminaPetons,
Olga
bona idea
ResponEliminabon cap de setmana
peto
hmmm... i love to try.
ResponEliminaMolt bona idea, ideal per amanides! petons
ResponEliminabona idea, olga. també va molt bé fer una mena de sal de pernil assecant-ne algunes llesques al forn, fins que és ben cruixent, i després triturant-les, dóna gust i un toc cruixent molt bo.
ResponElimina