Aquesta recepta de peix feia moooolts anys que no la menjava!!! La feia el meu pare!!!
L'altre dia vaig anar a comprar peix, vaig veure que tenien rèmol fresc i....em va venir el gust d'aquell plat. Decidit!!
INGREDIENTS (4 persones):
- 1 Rèmol mitjà
- 2 Patates grosses
- 1 Ceba mitjana
- 2 Tomàquets madurs mitjans
- Sal, oli d'oliva, julivert
- 1 gotet de cafè d'aigua (hi podeu barrejar vi blanc)
ELABORACIÓ:
- Tallem a rodanxes les patates, la ceba i els tomàquets (no molt gruixudes!!).
- Fem un llit seguint l'ordre següent: patates - tomàquets - ceba - patates. Ho anem salant conforme anem fent el llit.
- Tirem un bon raig d'oli d'oliva.
- Empolvorem amb julivert.
- Ho enfornem fins que estigui tot gairebé cuit (180º). Per a que ens quedi sec, podem posar un recipient d'acer inoxidable amb una mica d'aigua a dins del forn.
- Treiem del forn la llanda i col·loquem els talls de rèmol.
- Ho enfornem uns 10-15 minuts més, fins que el peix estigui cuit.
BONÏSSIM!!!i...veig que no passes la patata i la ceba primer per la paella,doncs,...encara més fàcil.Mª Assumpció
ResponEliminaAssumpció!!!! Més fàcil i.....menys calòric!!!! jejejeejeje.....tot s'ha de mirar!!
EliminaMolts petons!!
Olga
No tinc costum de comprar rèmol, però amb aquesta sana i lleugera recepta, m´animaré.. petons,
ResponEliminaProva-ho, Joaquina!!! Tu segur que ho superaràs!!!!
EliminaPetons,
Olga
ho fare avui mateix que he comprat Remol fresc gracies.....
ResponElimina