Top blocs de receptes

dimarts, 17 de juliol de 2012

RÈMOL AMB PATATES AL FORN

Aquesta recepta de peix feia moooolts anys que no la menjava!!! La feia el meu pare!!! 
L'altre dia vaig anar a comprar peix, vaig veure que tenien rèmol fresc i....em va venir el gust d'aquell plat. Decidit!!

INGREDIENTS (4 persones):
  • 1 Rèmol mitjà
  • 2 Patates grosses
  • 1 Ceba mitjana
  • 2 Tomàquets madurs mitjans
  • Sal, oli d'oliva, julivert
  • 1 gotet de cafè d'aigua (hi podeu barrejar vi blanc)

ELABORACIÓ:

  1. Tallem a rodanxes les patates, la ceba i els tomàquets (no molt gruixudes!!).
  2. Fem un llit seguint l'ordre següent: patates - tomàquets - ceba - patates. Ho anem salant conforme anem fent el llit.
  3. Tirem un bon raig d'oli d'oliva.
  4. Empolvorem amb julivert.
  5. Ho enfornem fins que estigui tot gairebé cuit (180º). Per a que ens quedi sec, podem posar un recipient d'acer inoxidable amb una mica d'aigua a dins del forn.
  6. Treiem del forn la llanda  i col·loquem els talls de rèmol.
  7. Ho enfornem uns 10-15 minuts més, fins que el peix estigui cuit. 








5 comentaris:

  1. BONÏSSIM!!!i...veig que no passes la patata i la ceba primer per la paella,doncs,...encara més fàcil.Mª Assumpció

    ResponElimina
    Respostes
    1. Assumpció!!!! Més fàcil i.....menys calòric!!!! jejejeejeje.....tot s'ha de mirar!!
      Molts petons!!
      Olga

      Elimina
  2. No tinc costum de comprar rèmol, però amb aquesta sana i lleugera recepta, m´animaré.. petons,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Prova-ho, Joaquina!!! Tu segur que ho superaràs!!!!
      Petons,
      Olga

      Elimina
  3. ho fare avui mateix que he comprat Remol fresc gracies.....

    ResponElimina

Digue'm què opines!!!