Aquesta sangria la vaig preparar la nit del sopar de veïns del nostre carrer.
Feia molta calor i va "entrar" molt bé!!!!
La recepta és de la revista núm. 46 de Thermomix, la corresponent al mes d'Agost 2012.
- 1 plàtan pelat i tallat en 3 trossos
- 1 poma pelada i tallada a quarts
- 1 taronja pelada i tallada a quarts
- 2 préssecs pelats i tallats a quarts
- 200g de sucre
- Suc de 1/2 llimona
- 750g de vi blanc
- 1 benjamí de cava brut
- 200g de glaçons
- Poseu dins el got totes les fruites. Trossejar durant 3 segons, vel. 4.
- Afegiu el sucre i el suc de llimona. Programar 5 min, gir a l'esquerra, velocitat cullera per a macerar la fruita i dissoldre el sucre.
- Incorporar el cava, el vi blanc i els glaçons. Remoure 10 segons, gir a l'esquerra, vel. 1.
- Servir-la en una gerra o un bol.
Es muy buena de esta manera !!!
ResponEliminaUn abrazo
Sara
Ohh m'agrada molt la sangria de cava! I aquesta segur que no es queda enrere amb aquesta combinació, apuntada queda! Petons
ResponEliminaHola Olga! Sóc la Cinta i sóc del Perelló! No et coneixia, així que em quedo per aquí! t'he descobert als comentaris de la Dolça de "No tot són postres..." i m'ha fet gràcia! petons!
ResponEliminal'haurem de tastar!! amb la calor que continua fent...
ResponElimina