Us ho explico tal i com ho han explicat elles.
INGREDIENTS:
- 165 grs de mantega
- 200 grs de xocolata negra
- 3 ous i 2 rovells
- 2 culleradetes d'extracte de vainilla líquid
- 165 grs de sucre o 165 grs soft ligt brown sugar (100 grs de sucre normal 65 grs de sucre morè)
- 2 cullerades de farina
- 1 cullerada de cacau en pols
- 1 polsim de sal
- 154 grs de galetes Oreo (grans trencades o minis)
- sucre llustre
ELABORACIÓ:
- Enceneu el forn a 180º. Es prepara un motlle rectangular (més o menys de 25x32 cm) de paret baixa, folrat amb paper de forn.
- Desfeu la mantega i la xocolata a foc baix, vigilant que no es cremi, fins que la barreja es fa homogènia. Ho reserveu.
- Bateu els ous sencers i els rovells amb la vainilla, fins aconseguir una textura esponjosa, d'un groc pàlid i que hagi triplicat el seu volum. El sucre s'hi afegeix en dues vegades i es bat molt bé cada vegada.
- A velocitat més baixa o a mà, incorporeu la barreja de xocolata i mantega, la farina, el cacau i la sal i es barreja suaument.
- Ho aboqueu al motlle i poseu-hi les galetes Oreo per damunt.
- Enforneu durant uns 25-30 minuts a 180º. Ha de quedar una mica cru del centre.
- Deixeu-lo refredar, desenmotlleu-lo i talleu-lo a quadrets de la vida que vulgueu.
- Empolvoreu-lo amb sucre llustre.
Visca la xocolata!!!
Guauuuuuuu!!!! així de fàcil ???? doncs el faré jo també.. Bona castanyada guapa!!!
ResponEliminaGràcies, Joaquina!!!
EliminaFes-ho, a tu et quedarà més espectacular encara!!!
Petons,
Olga
Nena quina pinta tan deliciosa!! Té que ser irresistible! Ho tindrem que provar... petons
ResponEliminaDoncs sí, és irresistible!!! Està pensat per triomfar!!!!jajajaja!!
Eliminapetons,
Olga
aiii qu es bo que es bo!!! i amb aquestes oreo ja el fas super original! petons
ResponEliminaÉs molt bo, Roser!!
EliminaPer cert.....ja tens una seguidora més al teu blog!!! I t''enllaço al meu!!!
Petons,
Olga
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaOstres Olga!!!
ResponEliminaQuina bona pinta!!! aquesta la farem segur!!!
Petonets.
Lourdes
Proveu-la, proveu-la!! Ja m'ho explicareu!!!
EliminaPer cert...ja teniu una seguidora més al vostre blog!!!
Salut i petons,
Olga
Una bomba calórica irrenunciable, oi?? A més fàcil de fer.
ResponEliminaDe muerte, de muerte, de muerteeeeee!!!!
ResponEliminaJo el publicaré properament... però recepta de la revista CUINA!
PTNTS
Dolça